facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HTH Västerås

HTH Västerås

About

Tack Västerås
Vi vill tacka för ett fantastiskt mottagande under premiärhelgen och välkomnar alla nya och gamla kunder till vår fina köksutställning.



"Låt dig inspireras och överraskas hos HTH i VästeråsDrömmer du om ett nytt kök? Hos HTH i Västerås vet vi att köket är platsen där familj och vänner samlas kring god mat och trevliga stunder tillsammans. Du står för den goda maten medan vi står för att förbereda, designa, leverera och montera ditt nya kök. Alltihop något som garanterar att du får exakt det drömkök du vill ha.Hos HTH i Västerås är vi experter på att förverkliga köksdrömmar. Våra kökskonsulter lyssnar till dina önskemål om design och behov av praktiska lösningar. Oavsett vilka idéer och önskemål du har, stora som små, försöker vi att förverkliga dem ända in i minsta detalj."
Address: Hallsta Gårdsgata 17, 721 38 Västerås
Phone: 46214751444
City: Västerås
Zip Code: 721 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00


related searches: HTH kök, HTH kök pris, HTH Malmö, Hth bredden, IKEA kök, Kvik kök, Kostnad nytt kök, Ballingslöv
Similar places near
Stefans Montage &  Bygg Stefans Montage & Bygg 2 km Stefans montage & bygg står för hög hantverksmässig kvalitet, service och kunskap. Vi...
Johans & JM,s köksinspiration Johans & JM,s köksinspiration 3 km Försäljning-Tillverkning och montering under samma tak. Svensk kvalité från Västerås....
Reviews
Vi har varit jätte nöjda av båda produkter och tjänster från HTH Västerås för våra platsbyggda garderober. Duktigt och väl bemötande personal som hjälpte oss med på-plats mätningar och som skapade olika design till oss. Bra kvalitet grejer som kom exakt som planerat och allt var på väl monterat inom ett par dagar.
Köp ABSOLUT INTE från HTH Västerås!!! Jag har råkat ut för utebliven leverans, defekta skivor till gavlar och hörn, felbeställningar av vitvaror, överbeställning av material, stillestånd pga fel skåpmått, fyra ! omleveranser av defekta varor, hämtning av varor på postutlämningsställe, mm mm. Ingen av mina merkostnader eller ert slarv har jag fått ersättning för eller kompensation. Slarv, lögner och bedrägligt beteende fick jag efter beställning. Inte ens en korrekt faktura har jag erhållit och kundbemötandet är under all kritik! Efter 11 månader har de fortfarande inte gjort klart arbetena med byte av felaktiga delar!
Var bara där för att titta och få i inspiration. Avböjde först hjälp...men fick så otroligt mycket tips, råd. Vem du än var som jobbade....så ett stort tack för hur du lyssnade, tipsade, visade, berättade.... Om vi ska köpa kök i framtiden så vill vi gärna komma tillbaka. Du var bäst!
Mycket hjälpsam personal. Bra grejer :
Comment on this business

to add HTH Västerås map to your website;