facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huddinge Loppmarknad

Huddinge Loppmarknad

About

2016 blir sjätte året som Huddinge IK arrangerar loppisar i Sjödalsparken i Huddinge Centrum. Bokning av bord sker genom hemsidan.

Story


Address: Sjödalsparken, Huddinge
Phone: +46739858635
City: Huddinge



related searches: Loppis Huddinge Centrum 2022, Prylboden Huddinge, Huddinge Hockey, Loppis Stockholm, Loppis Skärholmen, Loppis Tumba
Reviews
Utmärkt urval av varor, mycket bra priser och mycket vänlig och hjälpsam personal. En av mina favoritbutiker i second hand.
Jättebra saker men nästan aldrig öppet!
Här är det alltid lika trevligt att kika in och förhoppningsvis hitta något till bra pris
Ja har i flera år begivit mig till butiken, har varit ett nöje köpt billiga fina kläder och skor till alla barnen, eftersom jag har en mycket liten ekonomi så har det hjälpt mig och barnen mycket. Men till sorg har de blivit mycket dyrare. Finns nu ingen secondhandbutik längre som man som fattig kan köpa kläder i
Ibland kan man fynda. Ibland inte. Bättre än Stadsmissionen och andra filantropiförsäljare.
Frågar man något så får du andrs info på golvet och mär du kommer till kassan blir det annat info och priset stämmer inte. Hadde på tankarna att jag skulle skänka åt dom massor = dom får komma och hämta, men nu efter mitt besök nej , besöker ej mer stället och lika så blir inget att skänka heller.
helt ok second hand, de har en del bra saker men de är väldigt sällan öppna
Välordnad loppis med trevlig personal. Lite udda öppettider och aningen knepigt att hitta dit utan att köra på bussgator och liknande. Ligger en trappa ned i byggnaden men det finns hiss så det är inget problem för rörelsehindrade.
Den här butiken ligger på gångavstånd nära bussar och pendel. Öppettider som passar alla. Öppet till 19.00 på onsdagar. Lokalen är väldigt liten och trång och i källaren finns mest husgeråd böcker elektronik damkläder cd skivor och lite möbler och annat. Och för dig som vill skänka har de personal vid entr'en som tar emot.
Ok, priser. Men även dessa får man säga till på skarpen när de skenat på prislappen. Köpte en kant stött plasttomte ca 15cm hög. Påpekade defekten i kassan...de skulle klämma å känna precis som tomten va gjord i guld under färgen...jag påpekade trött att det är plast, trasig, sänk priset. De skulle ha 80kr för den från början, vilket er ett skämt. Trist.
Comment on this business

to add Huddinge Loppmarknad map to your website;