facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huddinge Sjukhus

Address: Huddinge
Phone: +46(0)8-585 800 00
City: Huddinge



related searches: Huddinge sjukhus förlossning, Huddinge sjukhus akuten, Huddinge sjukhus huvudentre, Huddinge sjukhus lediga jobb, Huddinge Sjukhus öppettider, Huddinge sjukhus provtagning, Danderyds sjukhus, Huddinge sjukhus restaurang
Similar places near
Huddinge Sjukhus Förlossningen Huddinge Sjukhus Förlossningen 107 meter Är till och med en stjärna för lite för denna vård enhet. Ni som jobbar på förlossnin...
K77 BB Karolinska Huddinge K77 BB Karolinska Huddinge 110 meter Otrevliga personaler, de vet inte ens vad de gör. Jag fick en tid hos de och skötersk...
Astrid Lindgrens barnsjukhus, Huddinge Astrid Lindgrens barnsjukhus, Huddinge 165 meter Enastående. Snabba, vänliga, roliga, kunniga. Annie stortrivdes, tusen tack!
Flemingsberg Tandvård Flemingsberg Tandvård 302 meter Skicklig och bra tandläkare samt trevlig övrig personal!
Rättspsyk Huddinge Helix Rättspsyk Huddinge Helix 663 meter jättebra läkare och personal som är väldigt tillmötesgående och lyssnar på en. jag bl...
Tabrizi Dental Tabrizi Dental 3 km Bästa tandläkaren.
Trångsunds vårdcentral Trångsunds vårdcentral 11 km Jag har behövt kontakta vårdcentralen vid flera olika tillfällen pga mina barn det se...
Astrid Lindgrens Barnsjukhus Astrid Lindgrens Barnsjukhus 16 km Enastående. Snabba, vänliga, roliga, kunniga. Annie stortrivdes, tusen tack!
Reviews
Bröt benet för något mer än ett år sen. Blev vårdad av personalen här och har bara bra saker att säga. Absolut att man fick vänta men allt från första besöket till flertalet gipsningar och operation skedde professionellt och vänligt. Har idag inga problem. Tack
Kanske personligt..// ECT-behandlingarna för många beh enligt mig som jag fick för ett par år sedan har bränt ut mitt minne. Rekommenderar inte - kolla igenom alternativa metoder? Är så knäckt över detta. Förstört delar av mitt liv. Deppigt..fan. Anmält till IVO / löf m.m. Inte okej. Vem tar ansvar här? C r a p. ..Sjukhuset förtjänar säkert en bra recension i övrigt?
Min 86 åriga mamma kom in med ambulans efter fall i hemmet pga dålig balans som även hade rulator och kämpade med blodsjukdom som va för sjukdom till Leukemi. Hon hamnade på medicin avd där va det personal som kollade till henne och va omtänksamma med känsla , men efter 3 dagar så skulle hon förflyttas till Hematolog avd jag va med vid flytten till avd och såg omgånde fel där med helt okunnig sjuksystrar och undersköterskor när mamma började ta sig för pannan som inte gjort innan så bad jag dom kolla henne vad som va fel och blir bemött med nonchalant av samtliga där en sjuksyster med utländsk bakgrund och språksvårigheter kom in med glas blåbär soppa och Alvedon tablett i handen ej i kopp . En ren skämt där o då sen när mamma behövde hjälp dras upp i sängen pga gled ner så va ingen som hjälpte till förrän jag höjde tonen där en manlig sjuksyster med utländsk bakgrund frågade om jag kunde göra det, där också en skämt och jag blev förbannad o höjde tonen . Efter några dagar tog jag min mammas kontokort o kollade inte det fanns pengar i plånboken i handväskan och lade tillbaka med klädplagg över stängda väskan i skåpet , upptäckte dagen efter så låg plånboken över vid sidan om klädplagg på väskan nån på natten vart där o kolla i hennes plånbok och lagt ifrån snabbt , jag gick därifrån sent på kvällen innan och så detta på avd till läkarna utan nån uppföljning. Hela avd va en jäkla skämt och min mamma gick bort efter 9 dagar på sjukhuset en stark 86 åring som va en engagerad i sitt hem alltid och plötsligt död efter dålig vård . Så håll koll på era äldre anhöriga som hamnar där.
Under all mänsklig värdighet. Har suttit bredvid min sjuka 80-åriga mamma i sex timmar utan att få någon som helst info. Nån gång har det tagits prover. När jag frågar så är det åtskilliga timmar kvar innan hon kan träffa läkare. Med all respekt att personalen har mycket att göra så finns det ingen mänsklig värme mot patienterna och som anhörig blev jag tillsagd i en rejält otrevlig ton att jag ska hålla mig på rummet eller gå ut i väntrummet. Inte ett leende….bara robotmänniskor. Blir genuint ledsen över dessa oengagerade människor som måste jobba i denna arbetsmiljö och blir upprörd över alla patienter som blir bemötta med denna likgiltighet.
Kom hit under kvällen kl. 21 men var kvar till förmiddagen utan att någon säger något. Lite blod togs drygt en halvvtimme efter att vi anlänt men resultat eller besked kom aldrig. När dottern gick för att fråga om hur det går egentligen och hur hon ska göra med skolan svarar sjuksköterskan att det finns en väntetid och att det med skolan helt enkelt är "ditt problem". Ingen kommunikation sker och sjuksköterskorna bakom glaset sitter och pratar om irrelevanta saker. Inget arbete verkar göras. Visst kommer det vara väntetid, det förstår man men att vänta så pass länge och sen bemötas av otrevlig personal ska inte vara bland de förväntningarna.
Vidrigt bemötande på alla sätt, gör inte ens något åt problemet så allt måste backtrackas och göras om av kompetenta personer. För att inte tala om dom vidriga väntetiderna eller det faktum att du måste sitta på deras äckliga närakut två timmar bara för att få en remiss till den här vidriga mottagningen. Gör allt för att undvika det här värdelösa stället.
Min upplevelse med bruten rygg på Karolinska huddinge. Blev transporterad från norskt sjukhus. Bad upprepat antal gånger om vatten och kissflaska, jag tryckte på nödknappen men ingen kom. var tillslut tvungen att ropa för att få hjälp, då hotade personalen med att lämna mig i ett rum där ingen skulle höra mig och sa till andra patienterna att jag var jobbig när de frågade personalen varför dom behandlade mig så illa. Efter att ha bett om hjälp med smärtlindring så hånar en medlem ur personalen mig med att säga ”vill du ha din smärtlindring” ett flertal gånger med implikationen att jag inte skulle få min smärtlindring om jag i hennes ögon var jobbig. Sjukt traumatiserande upplevelse att en sköterska utövar makt på en människa som är i en så utsatt som jag var då. Jag var svimfärdig med värk och hon lekte med min smärta som att det var kul att käftas med mig. Kännde mig aldrig i trygga händer och dom sa att jag är fri att åka hem när dom tydligt i min journal ser att jag har en bruten rygg och ej kunde ta mig hem själv. Jag bad tillslut om att få sjuktransport hem och fick bara höra att jag inte får åka hem och så gick personalen iväg igen. Under hela besöket känndes det som att de i affekt såg till så att jag inte skulle trivas, de ställer kissflaskor och vatten utom räckhåll och säger förnedrande att jag ska gå till badrummet trots att jag inte kan varken sätta eller ställa mig upp utan hjälp. Jag berättar flera gånger om hur ont jag har och att en undersökning redan skett i norge. Det är redan konstaterat att jag har brytit L3 kotan i ryggen. De kör in mig i ett separat rum och lämnar mig där utan vatten eller kissflaska, ingen knapp jag kan trycka på för hjälp. Ropar för att få deras uppmärksamhet men ignoreras trots att jag hör fotsteg utanför dörren. Djupt traumatiserande upplevelse, jag har anmält till 1177 och hoppas att ingen annan behöver gå hit. Sköterskorna som arbetade natten torsdag 18/01/24 till fredag 19/01/24 vill jag gärna anmäla till lämplig myndighet.
17/11 Fantastisk personal på akuten, fick verkligen fin omvårdnad. Precis - alla, receptionen, undersköterskor, sjuksköterskor, transporten, röntgenpersonalen och läkarna som jag kom i kontakt med var suveräna! Och jag såg att de tog väl hand om en äldre dam som låg på samma ställe som jag. Kände mig också väldigt trygg där, fick plats precis intill där all personal kom och gick, vid deras "kontor". Röntgenpersonalen som skulle röntga min hjärna var också fantastiska och allt gick snabbt. Vilket är viktigt om man till exempel får stroke eller annat, där just tiden kan vara avgörande Upplevde dock att sjukhuset är ganska kallt, bra att ta på sig sig varma kläder och ta med yllefilt. Äldre dam intill mig frös så hon skakade, jag lade filtar om henne flera gånger och personalen kom och gav oss flera filtar. Läkarna som jag träffade var oerhört trevliga, lyhörda, mycket noggranna, omtänksamma och ingav stor trygghet då man kände att de hade stor kompetens, de var verkligen som läkare ska vara.
Stor sjukhus, många olika specialiteter och vård. Hjälpsam personal och lätt att hitta. Flera matställen och café finns tillgänglig.
Går inte att ringa till rätt avdelning. "Ring om du har frågor"...jo, tjena. Tur att man snart flyttar från reg.sthlm
Comment on this business

to add Huddinge Sjukhus map to your website;