facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hudiksvalls sjukhus

Story

Hudiksvalls sjukhus, förkortat och ibland kallat HS, är ett lokalt sjukhus i tätorten Hudiksvall. Hudiksvalls sjukhus öppnades 1828 som ett riktigt lasarett, men hade senast på 1600-talet varit ett mycket litet hospital. Efter grundandet 1828 var lokalerna dock ganska primitiva varför de så småningom utdömdes och ett nytt lasarett invigdes på nuvarande plats 1895. På 1960-talet byggdes hela sjukhuset om till dess nutida utseende.Sjukhuset var fram till 1947 odelat, men detta år bildades medicin- och kirurgklinikerna samt röntgenavdelningen. Ett par år senare kom ögon och öronavdelningarna till, senare också gynekologi- och barnklinikerna. Den psykiatriska avdelningen öppnades 1992.Sjukhuset har operationsverksamhet inom kirurgi och ortopedi, gynekologi, obstetrik samt verksamhet inom specialiteterna ögon och öron-näsa-hals. På sjukhuset finns också avdelningar och mottagningar för internmedicin.Barn- och vuxenpsykiatri samt habilitering har också verksamhet på Hudiksvalls sjukhus, som även bedriver BB- och förlossningsverksamhet. På sjukhuset finns även en barn- och ungdomsmottagning för patienter 17 år och yngre.

Address: Hudiksvall, Suède
Phone: +4665092000
City: Hudiksvall



related searches: Hudiksvalls sjukhus hus 8, Gävle sjukhus, Sandviken sjukhus, Gävle sjukhus kontakt, Gävle sjukhus avdelningar, Bollnäs sjukhus, Gävle sjukhus Röntgen, Sjukhus i Sverige
Similar places near
Hudiksvalls sjukhus Hudiksvalls sjukhus 34 meter Är så oerhört tacksam!! Efter att ha lidit i över en vecka och haft så ont att jag in...
Akuten Hudiksvall Akuten Hudiksvall 61 meter Akutmottagning kirurgi HudiksvallJag vill tacka för en fantastisk omhändertagande och...
Reviews
Har man besökt mer än fyra fem avdelningar så kan man säga att kanske en är ok, och personal bemötande behövs det jobbas med. Det är lite av ett lotteri på detta sjukhus .
Fantastiskt bra läkare och personal. Väldigt bra och personligt bemötande. AT läkaren är verkligen en blivande toppläkare.
Hjärtavdelning inlagd en vecka. Om detta kallas vård, då är det tomten som är far till alla barnen.
Okomplicerat bokat besök för Magnetröntgen fungerade smidigt och mycket trevlig personal.
Mycket trevliga sköterskor och läkare.
Riktigt dålig personal på akuten och riktigt lång väntetid och jag brukar ta med en som har jätte besvär med uvi/urinvägsinfektion. Vissa är bra.
Hur kan ni säga att personer som gjort Sleeve op ska direkt börja äta hårt bröd när alla privata sjukhus säger att man måste leva på flyt för den lilla magsäcken skull?
Comment on this business

to add Hudiksvalls sjukhus map to your website;