facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hudläkarna

Address: Ågatan 35 , Linköping 582 22, H, SE
Phone: +46 13 31 34 70
City: Linköping
Zip Code: 582 22



related searches: Hudläkare privat Stockholm, Hudläkare privat, Hudläkare Stockholm
Reviews
Jag har gått regelbundet hos Hudläkarna i flera år. Bra service och hjälp.
Supertrevlig personal som tar hand om en på bästa sätt. Har gått i omgångar de senaste åren för att behandla acne/ärr. Kan verkligen rekommendera Hudläkarna.
Jag har varit hos Hudläkarna i många år. De har hjälpt mig att få bukt på min akne och akneärr med hjälp av ansiktsbehandlingar och Neostratas produkter. Tack vare deras professionella kunskap och arbete har jag fått ett fantastiskt fint resultat. Supertrevlig personal. Rekommenderar starkt!
trevlig och bra läkare . Dr Jalal Salih och Asuka Umezaki hjälpte mej så jag blev mycket bättre . vid återbesök fick jag träffa dr Fredrik Munir Ehrlington och han var väldigt trevlig o duktig oxå. tacksam för bra hjälp! ;
Jag har nu gjort 3 st IPL behandlingar som ska ge max resultat om 2-3 månader så jag väntar med spänning. Jag vill varmt rekommendera Hudläkarna för deras kundbemötande av mycket trevlig personal.
Trevlig personal och professionellt bemötande. Har gjort flera ansiktsbehandlingar och använder Neostrata-produkterna. Kan verkligen rekommendera om du vill behålla en ung och fin hy!
Kunnig, professionell och trevlig klinik. Kände mig 100% trygg både före, under och efter ingrepp opererade bort ett större födelsemärke. Rekommenderar starkt :
Mycket trevlig och kunnig personal i samband med Information/köp och behandling med produkter från Neostrata.
Helt inkompetenta
Trevlig och professionell personal! Jättenöjd!
Comment on this business

to add Hudläkarna map to your website;