facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huge Bostäder

Huge Bostäder

About

Med människa och miljö i fokus äger, utvecklar och förvaltar vi bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge.



"Med människa och miljö i fokus äger, utvecklar och förvaltar vi bostäder och lokaler."
Address: Sjödalstorget 7, 14147 Huddinge
Phone: 08-50236010
City: Huddinge
Zip Code: 14147


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Bostad st, Huge meaning, Haninge Bostäder, Förvaltaren, Blocket Bostad, Bostadsförmedlingen, Bostadsförmedlingen Stockholm registrera, Bostad Stockholm
Similar places near
Våningen Våningen 799 meter Vårt andra hem �
Ennabo Ennabo 3 km Fint område, flera Pokémon spawns
Ådalen Ådalen 8 km Är en jätte bra och trevlig stuga för hajker
Reviews
Va har hänt med huge ? Hur är som privata skolor kramar ur pengar ur hyresgäster hyreshöjning stambyte höjning garage el allt på en kort tid. Nästan 5 kr för el o stambytet är klart oss o vi får inte byta el leverantör. Man ska inte snacka om att det är huge längre utan pengar pengar är det som existerar för huge
Riktigt dåligt service samt otrevliga personal, fick en faktura på 3000kr på städning en månad efter när jag flyttade ut trots att lägenheten va städad när jag lämnade nycklarna.
Riktigt dåliga! Har fört min klagan per mejl gällande en av deras underleverantörer som inte utfört arbetet korrekt. Får bekräftelse mejl om att ärendet har vidarebefordras till chef och avdelningsansvarig. Avvaktar ca en månad, ingen återkoppling. Skickar mejl igen för att kolla status och när jag ska bli kontaktad, får ett mejlsvar om att man ska skicka en påminnelse till chef och avdelningsansvarig. Det har gått nu en månad till. Har någon hört av sig tror du ? Nej! Så otroligt dåligt skött, Huge bryr sig verkligen inte om sina hyresgäster. Det ända dem bryr sig om är att hyran betalas.
Skulle haft stambyte på Klockarv. i Huddinge Centrum MEN löften och tomma ord har gjort att jag betalat 6300kr/mån för en trea som är helt fallfärdig! Ingen el på toaletten, varken frys el fungerande kylskåp. Och vi är fler i huset som anser att detta är en BIG Faux-pais i byggbranschen.
Alltid professionella, alltid bra bemötande och servicekänsla.
Sämre kundvård och bemötande hittar man ingenstans.
Alltid ottrvliga på telefonen samt att dom kan inte göra något rätt bara för att jag jobbar natt får jag aldrig sova om dom ska göra renovering eller fixa något så kan dom inte planera in när dom ska komma och så kommer dom o väcker mig på morgonen.
Huge är okej. Personalen gör sitt bästa efter förutsättningarna men det kan inte vara jättekul att jobba för dem. Det är helt ok att bo i Huges studentlägenheter. Billig hyra. Offentliga upphandlingarna av renoveringen har blivit rätt dålig och Huge följer inte riktigt upp att kontraktet för upphandlingen följs...
Problemet är hur dom luras, om du önskar någon renovering t.ex en diskmaskin, så läggs det ökade priset på hyran för alltid, så du fortsätter att betala efter att produkten är betald. Även så tar kommunen ut vinster istället för att hålla hyrorna nere, speciellt för pensionärer.
Comment on this business

to add Huge Bostäder map to your website;