facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hugo Boss

"Retailer offering fashionable attire & fragrances for men & women from the designer brand."
Address: Mall of Scandinavia , Solna , AB, SE
City: Solna


Similar places near
Volt Volt 183 meter Det gläder mig att kunna betona det enastående arbete som utförs av David, en anställ...
G-star Raw G-star Raw 227 meter Sjukt dåligt försäljare där. Nu menar jag enbart tjejen som jobbar där. Så sjukt dåli...
Charmante Charmante 1 km
Salt Men Salt Men 1 km Skall du dit! då får du vara smal ! inte mera än 96 cm i midjan .garanterat värdelö...
Ateljé Stass Ateljé Stass 4 km Ska du sy upp en brudklänning måste du anlita Carro. Här får du professionell och per...
Reviews
Jag är mycket missnöjd Jag har köpt 2 st skor från den butiken dom har lirade mig mycket dåligt skick ingen bra alls och dagen efter jag skulle lämna tillbaka dom accepterade inte det
Mycket trevlig och serviceminded personal. Fint utbud, passade de killarna jag handlade presenter åt.
DISKRIMINERANDE PERSONAL! Min son gick in igår för att köpa en tröja till sin pappa i julklapp men säljaren tyckte att han inte behövde vara där för det fanns inget för honom så säljaren bad honom att gå därifrån. Det var en mörkhyad säljare i en tom butik som diskriminerar en 14 åring som hade sparat upp sina pengar och födelsedagspengar, då han fyllde år igår, för att köpa pappas julklapp.. värdelöst! Bojkottar denna butik framöver!
Extrem låg Service Dålig Bemötande Påtvingande försäljning Butikschefen har mycket attityd Jag skulle absolut inte rekommendera er!
Fyfan säger jag bara. Har länge handlat i denna butik men efter den hära upplevelsen går jag hellre till Ö o B som erbjuder mycket bättre service gemfört med era stolpskott till säljare. Säljarna är så sjukt oproffesionella. Springer efter en när man sagt att man inte behöver hjälp. Väldigt otrevliga och har ett för krängigt beteende vilket är väldigt oproffesionellt. Äcklad av er.
Har aldrig varit med om någonting liknande. Personalen som är påträngande som och som försöker sälja kläder som är för små i storleken och dessutom övertala en att det så det ska vara. Ingen finkänslighet och ingen personlig service. Butikschefen verkar inte förstå sig på kunden och kundens rätt. En stor besvikelse.
Trevligt o hjälpsam personal
Det var den fulaste upplevelsen jag NÅGONSIN har varit med om i svensk historia, jag kan börja med att vi går in i butiken jag och mina vänner vi tänkte titta runt lite och förmodligen köpa ett plagg elr 2. Vi blir inte välkomna in till butiken utan får istället en sné blick av säljaren, jag som mådde dåligt stod i hörnet medans mina vänner tittade på lite tröjor med olika mönster&tryck, då jävlar slår säljaren till och börjar ställa sig bakom mina vänner och bara tittar på hur de drar ut plagg efter plagg och mina vänner kommenterar mönstret hur fint det var, säljaren öppnar då sin mun och han säger till min killkompis ” haha tror du att due en designer eller ” & ”eller ska du bli en designer och du pratar och pekar sådär på tröjan”, vår kompis skämtade tillbaka och sa att han ska bli det, då säger säljaren ”du leker sådär framför tjejer för du vill ha deras uppmärksamhet eller hur?” Då fick jag flipp, jag sa att det här var nog de äckligaste och mest vidrigaste förnedring jag hört av en säljare. Han såg ut o vara utländsk med mörkt hår, även kort i längden och lite brytning i svenskan om jag minns rätt. Han förlorade sina kunder.
Trevlig hjälpsam personal
Bra sortiment och bra utbud. Kommer gärna hit igen om jag har vägarna förbi någon gång i framtiden. Trevligt bemötande av personal fick man också, vilket är ett stort plus då man känner sig extra välkommen.
Comment on this business

to add Hugo Boss map to your website;