facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hugos Handel & Kök

Hugos Handel & Kök

About

En handelsbod med säsongsanpassade godsaker, skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran. Genuint och med passion för det goda.

Story

Handelsbod över disk, med delikatesser, skafferivaror och färdiga rätter.



"Unika smakupplevelser för dig och dina vänner. Allt från svenska genuina små producenter till noga utvalda produkter från t.ex. Italien, Frankrike och Spanien. I vår deli hittar du riktigt fina råvaror av högsta kvalité där den goda smaken stor i centrum. Oavsett om det ska lagas en godare middag, plockas till kvällen eller ges bort som present så kommer du alltid att hitta något som passar."
Address: Spinnerivägen 1, 44850 Tollered
Phone: 031161888
City: Tollered
Zip Code: 44850


Reviews
Supertrevlig personal och trevligt delikatess utbud för oss som uppskattar mat. Bra pizzor men tyvärr var pizzadegen lite för mättad med mjöl den här gången. Men en restaurang som jag verkligen gillar och rekommenderar.
Den godaste salladen jag någonsin ätit i hela mitt 51-åriga liv! Trevlig och hjälpsam personal. Matupplevelser som heter duga.
Fantastiskt gott bröd och fina delikatesser! Däremot kanske det tydligare borde framgå att vissa produkter som man rear redan har passerat bäst före datum med ibland mer än en månad.
Stanna här och ta en lunch eller bara botanisera bland charkuterier ostar, oljor, och bröd. Inte alltid närodlat eller ekologiskt, men alltid gott!! Fin service och mycket roliga grejer i den mysiga, trånga lokalen! Heja på!
Världens minsta, snålaste glasskula. Vilken besvikelse när man åker till Nääs fabriker för att äta glass och får knappt en halvkula för 32kr. Gör om gör rätt.
Så jävulusiskt goda pizzor! Brödet är fantastiskt och toppingen likaså! Jättetrevlig personal också! Kommer definitivt tillbaka.
Härlig liten delikatessaffär som rekommenderas om man vill ha personlig service och bra bemötande.
Trevlig butik med en massa kul produkter att köpa men även goda pizzor som man kan äta där.
Bästa råvaror pengar kan köpa, och trevlig personal, mysigt läge
Fantastisk butik, mysig med annorlunda & trevligt sortiment. Absolut värt ett besök.
Comment on this business

to add Hugos Handel & Kök map to your website;