facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hultsfred Strandcamping

Hultsfred Strandcamping

About

Garanterad sjöutsikt över den vackra sjön Hulingen! En camping med hög mysfaktor och häftig historia från Hultsfredsfestivalen i marken. Varmt välkomna! / Erica&Rickard

Address: Folkparksvägen 10, 57734 Hultsfred, Sweden
Phone: +46707335578
City: Hultsfred
Zip Code: 57734



related searches: Spilhammars Camping
Similar places near
Camping Hultsfred Camping Hultsfred 99 meter Toppen! Vilken trevlig personal och supergoda våfflor.
Reviews
Jättefin camping precis vid sjön Hulingen. Väldigt trevliga ägare, fräscha utrymmen, hundbad och fin liten badstrand. Kan varmt rekommendera detta stället. Passa även på att gå Hultsfred the walk.
Trevliga värdpar, rent och fint i byggnader, vi återkommer när det inte är höstcamping, synd att de stänger vi reser året runt.
Stugorna är inget speciellt men de gör sitt jobb att ge tak över huvudet. Fyra stjärnor på grund av den fantastiskt trevliga personalen på Campingen. Badet är trevligt och vid vårt besök håll gästerna corona-avstånd vilket kändes positivt. Rekommenderas då det finns en stark mysfaktor här.
Jättefin camping med fantastisk sjöutsikt. Rent och fint överallt, kan inte bli bättre!
Klart en av de bästa campingar vi varit på. Mycket trevligt bemötande vid ankomst, Stora camping tomter, mycket fräscha toaletter/duschar. Stranden var också i toppklass. Finns hur många anledningar som helst till att komma tillbaka dit igen
Fint välskött rena fina toaletter och duschar . Trevlig tillmötesgående personal. Fin badplats.
Fantastigt trevlig camping. Rent och frächt. Stora och bra platser med el och vatten. Sist men inte minst ett ungt värdpar som fixat en härlig camping.
Mycket fin och välskött camping m trevlig personal!
Supermysig camping som är belägen nära vattnet. Perfekt när man vill svalka sig med ett morgondopp eller kvällsbad. Ägarna var otroligt hjälpsamma och tipsade även om lite aktiviteter som finns att göra på campingen. Ett extra plus för att duscharna och toaletterna alltid var otroligt välstädade. Rekommenderar definitivt ett besök här!
Comment on this business

to add Hultsfred Strandcamping map to your website;