facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hultsfreds gymnasium

Story

Hultsfreds Gymnasium, tidigare Stålhagsskolan, är en kommunal gymnasieskola i Hultsfred som tillsammans med Gymnasium Rock City sedan 2011 utgör kommunens enda gymnasieskola. Skolan har cirka 800 elever fördelat på ungdomsgymnasiet, Komvux, SFI och gymnasiesärskolan. Hultsfreds kommunala musikskola finns också förlagd till gymnasiet.Skolan har som målsättning att ha en internationaliserad profil; varje år reser ett antal elever från Samhällsvetenskapsprogrammet till Bangladesh som en del i deras projektarbeten i årskurs tre. Under läsåret 2011/2012 och 2012/2013 ingår även skolan i Comenius, ett utvecklingsprogram av Internationella programkontoret för utbildningsområdet där flera länder i Europa samarbetar för att få ökade kunskaper i engelska och bättre kännedom i andra människors liv och kulturer. Skolans motto är "Hultsfreds gymnasium - hållbar utbildning – till nytta för dig, för andra och för världen".

Address: Hultsfred, Sweden
Phone: +46495240760
City: Hultsfred



related searches: InfoMentor, Sportlov 2023 hultsfred, InfoMentor UK, Dagens Hultsfred
Similar places near
Elevkåren Hultsfred Elevkåren Hultsfred 16 meter You wish, we do.
Hultsfreds Kommun Hultsfreds Kommun 703 meter
Hultsfreds vuxenutbildning Hultsfreds vuxenutbildning 2 km Börjar utbildningen där som undersköterska.
Reviews
En härlig skola med underbara elever och lärare.
Bristande kvalitét på utbildningen inom vissa ämnen, dubbelbokade lärare vilket inneburit flera timmar per vecka då lärare saknats och rektorer som vägrar ta ansvar.
Hultsfreds gymnasium ligger i centrala Hultsfred. Det är relativt nyrenoverat och strålar med sin charm. Gymnasiet ligger alldeles intill Hultsfreds bibliotek och inte långt ifrån sportanläggningen Hagadal sportcentrum.
Bra grejer. Bra grejer.
Översatt av Google Bra att Original Good to
Comment on this business

to add Hultsfreds gymnasium map to your website;