facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Humlalyckan

"Välkommen till Humlalyckans textila värld! Här finner du naturnära garn, modern stickdesign & handfärgade härvor.Besök vår fysiska butik i Bjärröd, strax norr om Skånes mitt eller titta in vår webbutik för sinnliga garnupplevelser."
Address: Bjärröd 1196 , Sösdala 280 10, M, SE
Phone: +46 44 32 50 05
City: Sösdala
Zip Code: 280 10



related searches: Yllotyll, Ullcentrum Öland, Emelilyknits, JennyPenny, Tantulltuss, Lilla garnbutiken, Tant Hulda
Similar places near
Vannaröds Slott Vannaröds Slott 9 km Svärtingstorps Glasscafé från skogen väster om Hörlinge är nerlagt och namnet huserar...
Reviews
Så fin garnaffär. Trevlig och mycket hjälpsam ägare.
Nytt ställe som vi fick nys om genom ett reportage i Kristianstadsbladet! Det var verkligen inte sista gången vi kommer hit! Super mysigt! Goda kakor och smarrigt kaffe! Här finns även brunch, det kanske det blir nästa gång! Rekommenderas!
Trevlig miljö , rent och snyggt. Vi var där en söndag så utbudet var lite begränsat. De tårtbitar som fanns var mycket goda. Trevlig personal och en mysig liten butik med inredningsdetaljer. Uteplatsen var lite tråkig utan några parasoller. Många sittplatser inomhus.
Fina Garner, kunnig personal, mysig stämning och gofika på stickcafetillfällen…
Genuint och mycket trevligt! Riktigt välsmakande och säsongsbaserad mat som baserar sig på råvaror från trakten. Tillmötesgående och serviceorienterad personal som inte vill annat än att du ska känna dig välkommen! Miljön är både varm och estetiskt tilltalande. Ett extra plus för den fina designavdelningen som är trevlig att strosa i efter att man intagit en bit mat eller kaffe med hemlagad kaka/macka. Fina parkeringsmöjligheter är inte heller fel.
Ett underbart smultronställe! Rofyllt o vackert placerat mitt ute i naturen, ljus o fräsch byggnad. Väldigt god mat i bufféstil o även gott fika med mkt att välja bland. Alltid kul att kika i butiken också m inredning, porslin o garn/tyg tex
Go fika och trevligt bemötande ger en perfekt söndagsutflykt.
Gott och trevligt Vägen dit omges av ett antal gårdar som är vanskötta. Åk dit på kvällen så slipper man se eländet
Vilket utbud! Så välordnat. Kunnigt bemötande.
Mysigt ställe med god buffé. Härligt med initiativet att förnya och ta till vara på en generationsgård. Fin inrednings- garn- o tygbutik.Trevlig ägare och personal.
Comment on this business

to add Humlalyckan map to your website;