facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundägarkompetensen

About

HUNDÄGARKOMPETENSEN...vägen till en lycklig och lydig hund!

Story

Vår träningsfilosofi bygger på Kärlek, Motivation & Ramar. Har man ett bra avvägt förhållande mellan dessa tre element har man en Glad, Motiverad och Lydig hund. Detta förhållande vill vi alla ha för att kunna erbjuda vår hund ett lyckligt liv utan att alltid behöva gå i koppel.

Mina kurser bygger på samma filosofi som Stridhs Hundägarskola 95% kärlek och 5% ramar. Jag blev utexaminerad av Jeppe Stridh 2005.

Kursverksamheten hålls i nya lokaler och vi har en inhägnad träningsplan. Vår verksamhet ligger i Bosarp, utanför Eslöv, och är beläget i vackra omgivningar med ett naturreservat som närmaste granne.



"Vi bedriver hundkurser både för nybörjare och för de som är på elitnivå. Vårt kursutbud kommer ni hitta på vår hemsida.Som ett komplement så levererar vi också IT support till privatpersoner samt att vi bygger hemsidor både till privat personer och företag.Varmt välkomna att höra av er"
Address: Bosarp 820, 241 92 Eslöv
Phone: 070-5560803
City: Eslöv
Zip Code: 241 92



related searches: Hundägarskola
Similar places near
Stall Järabacken Stall Järabacken 520 meter Inackoderingsstall
Arken Zoo Eslöv Arken Zoo Eslöv 5 km Alltid lika trevlig personal. Och fixar min lilla Stina ,vovve så fint
Allehunda Pälsvård Allehunda Pälsvård 6 km Vi är så nöjda med Moas klippning
En Djurklinik i Eslöv En Djurklinik i Eslöv 6 km Bra veterinärer som alltid, tänker på djuret. En av dem har varit vår veterinär i 40 ...
Trollenäs Lantmannaaffär Trollenäs Lantmannaaffär 7 km Foder och tillbehör till häst, hund, katt, kanin, marsvin, gris, höns, fåglar, får, n...
Kennel Grybydals Kennel Grybydals 8 km Kennel Grybydals
Läderlappen Läderlappen 8 km Reperation och tillverkning av läderföremål, Häst, Hund,Jakt, Mc,,byter blixtlås på s...
Le-Cop's Le-Cop's 15 km
Reviews
Anna-Lotta har en bred kompetens och man får mycket individuellt stöd på hennes kurser. Grupperna är små så hon hinner se och stötta alla. På kurserna jobbar man mycket med positiv förstärkning och kontakten mellan hunden och föraren. Rekommenderar verkligen Active Dog Care.
Jag och min hund stortrivs här! Kunnig, tydlig och väldigt trevligt bemötande! Snälla metoder men inte utan kravsättning. Superroliga och lärorika kurser!
Mycket kunnigt o trevligt folk.
Bra ledare. Men lite liten plats
Duktig instruktör
Comment on this business

to add Hundägarkompetensen map to your website;