facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundens Hus Uppsala

Hundens Hus Uppsala

About

Kunskapscenter för hundägare och deras hundar.
Vi erbjuder kurser, privat träningar, föreläsningar och yrkesutbildningar.



"Jag heter Lena Carlsson och är en erfaren och aktiv hundpsykolog, utbildad av Anders Hallgren sedan 1977. Jag sprider glädje och engagerar mig i varje hund med matte eller husse. Målet med mina kurser är att varje deltagare känner att de utvecklats tillsammans med sin hund."
Address: Bergsbrunnagatan 28, 75323 Uppsala
Phone: 070-6435299
City: Uppsala
Zip Code: 75323



related searches: Hundens Hus Yrkesutbildning, Asian fusion hundens hus
Similar places near
Skogstassar Skogstassar 1 km Mobilt hunddagis i Uppsala med fokus på ett naturligt hundliv. Hämtning och lämning i...
Svenska HundsportsAkademin Svenska HundsportsAkademin 14 km Hundcenter med en samling av hundföretagare som brinner för just sin specialité! Inom...
Reedsweeper's Gundogs Reedsweeper's Gundogs 14 km Vi har uppfödning av labrador av jakttyp. Kurser/utbildning för dig & din retriever....
Uppsala Nosework Klubb Uppsala Nosework Klubb 14 km Fin anläggning och fungerade bra när vi gick kurs i Nosework där..
Kennel Krafts Kennel Krafts 34 km Trevliga och glada människor som inger förtroende inför mitt hundinköp.
Hundpodden Vår  Bästa Vän Hundpodden Vår Bästa Vän 423 km Hundsveriges vardagsrum där poddskaparen Gurgîn fördjupar sig i hunden.
Reviews
Jobbar inte enligt nyare forskning om hundträning eller inlärningsteori. Förlegad träning. Verkar missa känslorna som ligger bakom hundens beteende.
Kan varmt rekommendera att gå kurs eller använda dig av Lena Carlssons hjälp! Hon får inte bara hundarna att känna sig viktiga och sedda, utan även oss människor. Oavsett storlek på grupp, hundraser, ålder på hundar, kunskap hos ägare och/el hund - så går man ifrån varje kurstillfälle och känner att hon varit engagerad i mig och min hund, precis som alla andra som varit där! Att stor kunskap finns och att Lena är duktig på att förmedla den är kanske överflödig info med tanke på hennes goda rykte och hur länge hon hållit på. Riktigt duktig helt enkelt!!
Har själv haft 6 hundarsenaste var en rottweiler i Colombia. Förstår att Lena är proffs med hundar Kolla hennes ögon o kropp !!!!
Bästa skolan som finns!
Comment on this business

to add Hundens Hus Uppsala map to your website;