facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundfokus

Hundfokus

Story

Välkommen till Hundfokus!

Vi har ett stort utbud av kurser men arbetar också mycket med hundproblem och då framförallt utåtagerande/reaktiva hundar. Hos oss kan du köpa en utredning och få ett professionellt träningsprogram anpassat för dig och din hund. Läs mer på hemsidan och tveka inte att höra av dig. Vi vet hur jobbigt och svårt det kan vara att ha en hund med svåra beteendeproblem.

Alla är inte likadana – både hund (och ägare!) skiljer sig åt genom ras, ålder och erfarenhet. Träningen på Hundfokus bygger på ömsesidigt förtroende och respekt men också kunskap om hundens språk. Hundens vilja att samarbeta tar vi tillvara med positiv träning och mycket beröm. Vi lägger tonvikt på relationen mellan hund och ägare, hur den kan utvecklas, hur du kan träna hemma och hur just din hund fungerar. Därför är träningen individpassad med max 6 deltagare per kurs, vilket innebär att alla får gott om egen tid.

Om du inte har möjlighet att gå på kurs eller har en hund som inte fungerar i grupp, då är privat träning lösningen för dig.

Läs gärna mer på vår hemsida, där du kan se aktuella kurser, priser, information om oss samt annat smått och gott!

VÄLKOMMEN!

Address: Slätthult, Slättabacke, 519 94 Björketorp
City: Björketorp
Zip Code: 519 94


Similar places near
SE Tiddly River's Katteri SE Tiddly River's Katteri 7 km SE* Tiddly River's katteri väntar sin första kull med Norsk Skogkatt i mars 2017. Vår...
Comment on this business

to add Hundfokus map to your website;