facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundfotograf Kickan Nikolic

Hundfotograf Kickan Nikolic

About

Specialiserad hundfotograf med hundfotograferingar utomhus året runt. 100% fokus på att leverera de vackraste bilderna du någonsin sett på din bästa vän!

Story

Välkommen till Fotograf Kickan Nikolic. Kickan heter jag och fotograferar tillmestadels i naturligt ljus men har även en liten studio med studioljus i Vendelsö som ligger mellan Haninge och Tyresö. Jag fotograferar allt i från barn och familjefoton till bröllop och porträtt. Att fånga ögonblick och ge mina kunder minnen för livet och fotografier som kan gå i generationer, är en magisk känsla! Jag älskar både att stå bakom kameran och sedan att sitta vid datorn och bildbehandla för att få fram det absolut bästa i mina (dina!) bilder. Mina bilder är min passion och jag hoppas även de faller dig i smaken :-)

Address: Högdalsvägen 9., 136 75 Haninge
Phone: 0704948579
City: Haninge
Zip Code: 136 75



related searches: Hundfotografering Uppsala, Fotografera hund, Husdjursfotograf
Similar places near
Fotograf Annie Fredriksson Fotograf Annie Fredriksson 3 km Duktigt och seriös !
Natalia Photographer Feelings Natalia Photographer Feelings 6 km ...Fotografuję to , co czuję ... sesje rodzinne ,dzieciece, dla par etc... mój obiekt...
Reviews
En proffsig hundfotograf som verkligen kan fånga uttrycket hos din hund och med ett genuint engagemang i allt hon gör. Hon är dessutom trevlig och lättsam att ha att göra med vilket gör att allt runt omkring fungerar så smidigt; kommunikation, bokning av tid, fotografering och leverans av de färdigredigerade bilderna.
Är så otroligt nöjd och glad över helt fantastiska bilder på mina 2 flickor som Kickan tagit. Kan inte tänka mig något vackrare att ha på väggarna. Rekommenderar utan tvekan hundfotografkickannicolic
Fantastiskt fina bilder på vår hund, bilder med mycket känsla i . Kickan är duktig på att även få matte att känna sig bekväm framför kameran.
Kickan har tagit fantastiskt fina bilder på våra hundar. Alla i familjen är nöjda!
Otroligt proffsigt och fint bemötande! Vi fick våra bilder supersnabbt och är jättenöjda! Kickan har förmågan att skapa både lugn och positivitet när hon jobbar och med sin stora hundkunskap vet hon vilka typer av bilder hundägare vill ha. Att hon dessutom får alla att känna sig bekväma framför kameran gjorde eftermiddagen extra rolig!
Underbara bilder på våra älskade hundar. Kickan är en proffsig fotograf.
Comment on this business

to add Hundfotograf Kickan Nikolic map to your website;