facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundfröjd

About

Hej!
Hundfröjd är ett litet hunddagis.
För mer information : [email protected]

Story

Hej! På denna sidan så kan du som är matte eller husse följa din hund när du är på jobbet eller på semestern. Här kommer det läggas upp massvis med foton och filmklipp.

Jag heter Nikolina och är 23 år gammal. Redan när jag var 6 år så fick jag min första egna hund. Sedan den dagen så kan jag inte tänka mig ett liv utan dem. Jag har stor kunskap om hundar och brinner för att alla hundar ska ha det så bra som möjligt. 2016-06 så avslutade jag min hunddagis utbildning och har nu full rättighet att få starta och driva ett hunddagis.


Hundfröjd är ett litet hunddagis/pensionat där alla hundar får vara i fokus. Här blir alla behandlade som mina egna. Alla hundar får en eget kryp in där de kan vila i fred och känna sig som hemma. Här finns inga rastgårdar eftersom skogen ligger så pass nära dagiset så är det där vi kommer hänga på dagarna. Eftersom hundfröjd inte ta emot så många hundar så kommer det finnas mycket utrymme för bus och kärlek.

Jag vet att det kan vara nog så stressigt att få ihop vardagen med hämtning och lämning på dagis, handling,jobba och allt där i mellan. Därför erbjuder jag hämtning och lämning av din hund. Så att du inte behöver lägga onödig tid i bilen.

Från skillnad från andra dagis så behöver inte din hund vara väl rastad när den kommer till mig på morgonen. Alla hundar får möjlighet att komma ut på en lång promenad direkt på morgonen.

Jag tar emot alla hundraser, okastrerade hanar och löptikar. Alla är välkomna!

Jag erbjuder även extra aktivering och hundträning. Dra din hund i koppel eller lyssna inte när du ropar? Jag kan träna hunden på dagis tid. Kanske har du en hund som behöver extra aktivering? Jag kan lägga upp ett individ anpassat schema på dagis, allt för att din hund ska få tillgodose sina behov.

Jag har valt att även ha öppet på helgerna även för de som inte vill övernatta är välkomna.



"Hundfröjd är ett Hunddagis i hemmiljö som erbjuder individ anpassade hundkursen."
Address: Pjätteryd, 34393 Älmhult
City: Älmhult
Zip Code: 34393


Similar places near
Bellbo Hundträning & Flickerin' Flames Hundskola i samarbete Bellbo Hundträning & Flickerin' Flames Hunds... 11 km Hundträning, kurser, privatträning och problemhundsutredning
Comment on this business

to add Hundfröjd map to your website;