facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundliv

Hundliv

About

Hundkurser för familjehunden, pälsvård och klippning.

Address: Egnahemsgatan 2, 28946 Glimåkra
Phone: 0760814268
City: Glimåkra
Zip Code: 28946


Reviews
Bästa hund- och husse/mattetränaren! Maja kan verkligen samspelet mellan människa och hund och förstår att alla är individer. När den saken är avklarad kan Maja på ett pedagogiskt sätt förmedla hur just du ska göra för att fungera med just din hund. Rekommenderas varmt!
Maja är duktig o insiktsfull. Hon har så klart sitt synsätt på hundar och lydnad, men har samtidigt många olika sätt för att nå fram till ett mål. Det värsta är väl att det kräver lika mycket av oss hundägare som av hunden.
Det blir inte bättre än så här. Mitt liv förändrades bokstavligen på minuter! Fick hjälp och blev bemött på ett sätt som verkligen är ovanligt. Otroligt. Professionalism är inte tillräckligt av ett ord. Medmänsklighet räcker inte heller... Så jag tackar, bugar och bockar offentligt här och rekommenderar alla att vända sig hit! Maja är en fantastisk människa och jag är evigt tacksam! Tack!
Fantastiskt bra. Precis det stöd man behöver när man står förvirrad med en ny liten valp. Enkla principer, inget krångel, och stor förståelse för både hund och människa. Längtar alltid till nästa gång!
Om man har varit på valpkurs en gång innan och kommer dit med en ny valp så bevisar det att jag är nöjd
Maja är suverän på att förklara och ge verktyg för att få hundar och ägare att utvecklas tillsammans. Vi har gått en privat lektion innan kurs och fått enormt mycket hjälp med vår adopterade rumänska hund som hade rädslor för det mesta när han kom. Därefter har vi gått en grundkurs och en nose work kurs. Idag går kloklippningen med en dans och vi har en trygg harmonisk kille. Har haft hundar innan och gått på Brukshundsklubb i många år men jag Rekommenderar Maja varmt och känner att det ger mycket mer
Har haft alla mina hundar på träning hos Maja och är jättenöjd!
Tack vare Maja så lever min Zack idag, han var en stressad, hård och inåtvänd hund. Idag är han en glad och pigg familjehund som kan gå lös på gården och som tar hand om våra två barn. Så kan starkt rekommendera hennes kurser!
Kunnig, vet vad hundarna och människorna behöver. Hundarna får göra misstag men Maja visar lätt hur man kan korrigera på ett enkelt och bra vis. Rekommenderar starkt
Bästa bästa fantastisk miljö, fantastisk instruktör och bra upplägg och garanterat utveckling för förare och hund
Comment on this business

to add Hundliv map to your website;