facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundstaff

Hundstaff

About

Hundstaff erbjuder prisvärda hundtillbehör så som halsband, selar och koppel med hög kvalité. Alla våra produkter är handtillverkade i Europa.

Story

Hundstaff erbjuder prisvärda hundtillbehör och tränings accessoarer med hög kvalité. Alla våra produkter är gjorda med tanke på att hunden ska känna sig bekväm i dom. Ni hittar endast hållbara, unika och bekväma produkter på vår hemsida. "Nöjd kund och hund" är vårt motto!

Hundstaff - Staff your beast.
est. MMXV



"Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt."
Address: Fyrverkaregatan 12b, 25461 Helsingborg
Phone: 0762506977
City: Helsingborg
Zip Code: 25461



related searches: Hundstaff Harness
Similar places near
Maxi ICA Stormarknad, Helsingborg Maxi ICA Stormarknad, Helsingborg 984 meter ICA Maxi helsingborg är en förträfflig stormarknad fylld med en enorm variation av al...
Trendzone.se Trendzone.se 991 meter Interiör & Design
Neptun Bad & Spa Helsingborg Neptun Bad & Spa Helsingborg 1 km Tack Filiph för bästa supporten. Nu kan jag bada skönt igen i mitt fina bad från er....
Hansen & Jacob Hansen & Jacob 1 km A blend between strict and elegant Scandinavian design combined with the core compete...
Fremlab AB Fremlab AB 1 km Trevlig och kunnig personal. Inget jobb verkat vara för litet, karaoke kväll hemma el...
Loppis rundgången 18 helsingborg. Loppis rundgången 18 helsingborg. 2 km Trångt, mörkt, dåligt ventilerat, dyrt
Konkursutförsäljning Konkursutförsäljning 2 km Konkursutförsäljning av kläder och skor till barn, dam och herr säljes ut med upp til...
Colorama Helsingborg / Colorama Ängelholm Colorama Helsingborg / Colorama Ängelholm 2 km Jättebra hjälp av kunnig personal. Och ett lekrum till barnen
Bröd à la française Bröd à la française 2 km Trevligt bageri med inspirerad personal, & goda bullar
Olympia Secondhand / Loppis Olympia Secondhand / Loppis 2 km Mysig liten second hand med väldigt trevlig personal
AllOffice På Berga, Helsingborg AllOffice På Berga, Helsingborg 2 km Allt du behöver till kontoret.
Helsingborgs Sten Helsingborgs Sten 2 km Mycket trevligt bemötande, hjälpsamhet och förstklassiga produkter!
Coop Örebrogatan Coop Örebrogatan 2 km Liten butik men har det mesta . Bra när man bara ska inom och ha mjölk .
Kapitalvarucenter AB i Helsingborg/Höganäs Kapitalvarucenter AB i Helsingborg/Höganäs 2 km Välkommen till oss på Kapitalvarucenter. Här hittar du ett brett utbud av vitvaror oc...
Zensehome Zensehome 2 km Zensehome, det intelligenta el-system som ger dig maximalt komfort. Enkelt att instal...
Disco Shopen Disco Shopen 2 km Disco Shopen finns till för Dans tävlande för att vara den hjälpande handen så att ni...
NJ Reklam AB NJ Reklam AB 2 km Profilföretaget med de kända varumärkena.
Stick-Inn Stick-Inn 2 km Personligt med enorm hjälp
Reviews
Har köpt 6 halsband 2 st extreme buckle, två vanliga med spänne och 2 st broderade samt 4 koppel 3 vanliga varav ett broderat samt ett väktarkoppel från hundstaff. Kvaliteten är superbra och leveranstiden kort.
Otroligt bra halsband, Extreme buckle med säkerhetsspänne. 5 cm brett, mycket flexibelt och mjukt material men samtidigt starkt. Passar min malletik väldigt bra.
Jättefin men.. Min sele gick sönder i sömmen efter bara några månader. Visst att min hund är slitstark, men så slitstark tror jag inte att han är..
Super nöjd med produkterna jag inhandlat från Hundstaff. Älskar de klara färgerna, har halsband och koppel i både rött och gult. Det unika spännena "extrem buckle safe" är lätta att använda och är stilrena och snygga är de också. De komforten för hunden i halsbanden och för ägaren i kopplet är en dröm.
Superbra service. Då vår hund växt till sig vid tre års ålder hade vi en önskan om att göra halsbandet vi köpt hos dem tidigare rymligare. Detta va inga bekymmer för dem att ordna och resultatet blev så så bra. Jättenöjd.
Äntligen en sele som sitter bra på vår starke ridgeback. Tillsammans med kopplet har vi nu bättre kontroll. Bild dock utan sele
Köpte Extreme Buckle Khaki och Extreme Leash Khaki samt en namnbricka. Är jättenöjd med produkterna! De är välgjorda, stryktåliga och snygga. Det enda jag har att anmärka på är den lilla nyckelringen på namnbrickan, kändes väldigt klen och jag var rädd att den skulle gå sönder och jag skulle tappa brickan, tog därför bort den och använde enbart den stora nyckelringen.
Super nöjd med selen! Sitter perfekt OCH är super snygg! Har köpt den till mitt rottis och jag gillar hur rubust den är till honom!
Blev verkligen imponerad av den höga kvalitén på halsbandet, det var verkligen det jag önskade och lite till, visst det var dyrt men i mitt fall tyckte jag det var värt var enda krona. Kan varmt rekommendera butiken om du vill ha det där lilla extra!.
Köpte ett otroligt starkt väktarkoppel med extreme hake till min starke valp som även är oerhört bekvämt att hålla i. Helt klart värt varenda krona! Du får en helt annan kontroll på hunden i jämförelse med ”vanliga” koppel. Obs: selen på bilden kommer ej från Hundstaff!
Comment on this business

to add Hundstaff map to your website;