facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hundträning

Hundträning

About

Jag som driver företaget Hundträning heter Anne Dahlin och jag är utbildad instruktör, problemhundsinstruktör samt i friskvård för hund.

Story

Jag erbjuder kurser och enskild träning för dig och din hund i vardagslydnad, tävlingslydnad, rallylydnad, spår, friskvård, nosework samt hjälp med problembeteenden. Jag håller främst mina kurser och enskilda träningar i lokalen i Jordbro men även på andra ställen runt om i Stockholm. Jag åker även ut i landet och håller kurser och läger.

Mitt hundliv började med sheltien Nubben. Jag hade inga större tävlingsambitioner men jag gick agilitykurser och tränade lydnad och spårade med honom. Nubben fanns i mitt liv i nästan 17 år.
Nästa hund blev en tervueren vid namn Chivas. Med Chivas tändes tävlingslusten i mig. Vi tränade och tävlade agility och lydnad elit. Tyvärr förlorade jag Chivas redan som 11-åring i cancer.
Sen kom Ginni in i mitt liv, en border collietik som jag tillsammans med lyckades erövra det mest man kan inom tävlingslydnaden”. Även om det i Ginnis värld var HON som lotsade mig rätt på lydnadsplanen, inte tvärtom!
Här är en del av Ginnis alla meriter:
Kvalad till och tävlade SM i lydnad 2003, 2004, 2005 och 2006, 2:a som bästa placering
Tävlade Europamästerskapet 2004 och 2005, 5:a individuellt som bäst
Tävlade Nordiska mästerskapet 2005, 2006 och 2007, vi VINNER individuellt både 2005 och 2006!
Tävlade världsmästerskapet 2009, 5:a individuellt
Årets Lydnadshund 2005
Tävlat appell spår med höga poäng
Godkänt anlagsprov i viltspår
Godkänd vallhundsprov med höga poäng
Tack vare Ginnis framgångar och min insatser för tävlingslydnaden blev jag 2008 tilldelad Bosse Jonssons lydnadsstipendium, vilken ära! Priset fick jag, tillsammans med Ginni, motta ur Bosses hand, i finalringen på Stockholm Hundmässa i Älvsjö.
Nästa hund var ytterligare en border collietik, Tonic. Vi har satsat mycket på vallningen och tävlat och fått förstapris i IK-1 men även en del i lydnad och har tävlat några gånger i elitklass men inget förstapris ännu. Tonic har även tävlat freestyle med sin lånematte.
Den senaste hunden i familjen är Izi som också tävlat en hel del i vallning men också i lydnad där vi har ett par förstapris i elitklass. Det senaste året har jag satsat på en ny gren, rapport och planerar att starta till våren.

Address:
Phone: 073 - 065 07 70
City: Jordbro



related searches: Hundträning synonym, Hundträning lydnad, Hund tillbehör, Hundbur, Agility, Zooplus SE, GPS för hundar, Hundsäng
Similar places near
Swedog Swedog 1 km Egen design och tillverkning
CityPet CityPet 1 km Supernöjd kund, måste medge att mina katter var mycket nöjdare än mig. Väldigt gott e...
Rustic Dream Kennel Rustic Dream Kennel 2 km Översatt av Google Super Original Супер
Comment on this business

to add Hundträning map to your website;