facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hus & Hem på Södertörn

Hus & Hem på Södertörn

About

Vi är den lilla, fria, oberoende fastighetsförmedlingen, utan kopplingar till vare sig någon specifik kedja eller bank.

Story

Vi är den lilla, fria, oberoende fastighetsförmedlingen, utan kopplingar till vare sig någon specifik kedja eller bank.
Vår ambition är att i egen regi tillhandahålla en kvalitativ proffsig tjänst, troligen den viktigaste tjänsten i ditt liv.
Vårt mål är inte att vara störst utan att vara det bästa alternativet. Med kunden bästa för ögonen. Välj mäklare med omsorg. Tror Du att det har betydelse med kunskap, yrkeserfarenhet och lokalkännedom? Vi strävar efter långsiktighet och kvalitet inte kvantitet.
Vi vill att ord som, lyhörd, lätt att få tag i, trygg, kunnig, känna sig omhändertagen, inte försvinna i mängden, positiv, koll på läget, kvalitet, tydlig, kontinuitet, uthållighet, tålamod, noggrann ska nämnas när våra kunder pratar om oss.
Vi vill ha en kontinuitet genom hela affären, ett personligt engagemang och ansvar. Bostadsbytet är en process, en resa som börjar med att Du av någon anledningar vill ändra ditt boende.

Address: Fredsgatan 12, 149 30 Nynäshamn
Phone: 0852027150
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 30



related searches: Hus & hem på södertörn nynäshamn reviews, Mäklare Nynäshamn, Fastighetsbyrån Nynäshamn, Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn, Husman Nynäshamn, SkandiaMäklarna Nynäshamn, Hus till salu Nynäshamn, Sälgstigen 35 Nynäshamn
Comment on this business

to add Hus & Hem på Södertörn map to your website;