facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hus och Hand

Hus och Hand

Story

Hus och Hand är ett samarbetsprojekt mellan fyra byggnadsvårdare som har ett starkt intresse för hus med såväl traditionell som ekologisk inriktning. Med erfarenheter av inventering, projekterande, byggande, färg och trädgård har vi skaffat oss en bred bas. Vi samarbetar med och tar in de kompetenser som behövs för att ditt hus ska bli komplett. I Bärfendal äger vi numera det gamla ICA-huset och där har vi ett lager av gamla byggnadsdetaljer (fönster, dörrar, element, mm). Vi är också återförsäljare för Claessons trätjära i Göteborg och har ett lite mindre lager i huset med linolja, pigment, penslar, linisolering mm. Är det något särskilt du önskar att vi ska ta hem, hör gärna av dig och meddela oss det. Det går bra att maila oss via kontaktformuläret på vår hemsida eller skicka meddelande via Facebook. Vi hyr även ut lokaler i huset. De större lokalerna är uthyrda men vi har mindre utrymmen lediga som kan fungera som förråd/lagringsplats.

Address: Holma 15, 45598 Dingle, Sweden
City: Dingle
Zip Code: 45598


Similar places near
Dingle Foder Dingle Foder 5 km Ame produkter, Back on Track, Nordic Färskfoder m.m inriktar mig på häst, hund, (katt...
Ulegrens gårdsbutik Ulegrens gårdsbutik 5 km Produkterna i gårdsbutiken är naturbaserade och i möjligaste mån ekologiska.
Dingle Glasmästeri AB Dingle Glasmästeri AB 6 km Snabba. trevliga. Lätta. Nöjd kund här.
Ellis Corner Ellis Corner 6 km Mysigaste cafét vid stigbergstorget!
Partylite Dingle Partylite Dingle 6 km oberoende Konsult för partylite i dingle med halva bohuslän som arbetsplats, från str...
Comment on this business

to add Hus och Hand map to your website;