facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Husbilsmäklaren

Husbilsmäklaren

About

Vi hjälper husbilägare att hitta rätt köpare till husbilen.
Husbilsförmedling på en helt ny nivå. Tryggare & Säkrare både för säljaren och köparen

Story


HUSBILSFÖRMEDLARE VERSION 2.0

Vi ville sätta en ny standard för hur husbilsförmedlare jobbar i husbilsbranschen. Därför valde vi att lyfta husbilsförmedling till en helt ny nivå.

Bilbranschen har tyvärr sedan gammalt ett något slitet rykte. Ofta oförtjänt, men det har tidvis funnits skojare i branschen och det har satt sina spår. Husbilsbranschen har inte gått fri från detta och det förekommer att oseriösa husbilsförmedlare ger sig till känna för att försöka lura folk vid husbilsköp.

Vi älskar husbilsliv, husbilar och inte minst försäljning. När vi startade Svenska Husbilsmäklaren ville vi göra skillnad och bedriva husbilsförmedling på ett helt nytt sätt. Att sälja och köpa husbil skall vara roligt och en positiv upplevelse för alla parter och det har vi tagit fasta på när vi grundade Svenska Husbilsmäklaren.

Vi vill göra det på ett sätt som kan likställas med hur en fastighetsmäklare jobbar. Där hanteringen är trygg för både säljaren och för köparen på ett sätt som vi helhjärtat kan stå bakom. Därför har vi med Svenska Husbilsmäklaren skapat ett komplett koncept där vi lyfter oss till ett betydligt större ansvar i husbilsförmedlingen än vad som är gängse i branschen. I sex steg har vi formulerat hur en säker förmedling av husbil genomförs.

Vi är väldigt stolta över vad vi har åstadkommit och vi hälsar alla som vill vara med om en trygg, säker och effektiv husbilsaffär välkomna till oss!

Address: Lindövägen 6, 18692 Vallentuna
Phone: 08-121 471 00
City: Vallentuna
Zip Code: 18692


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Lindströms Husbilar, Caravanhallen, Svea Husbilar, Hymercenter, Caravan Västerås
Similar places near
Vantourer Vantourer 3 km Vantourer Husbilar så kallad "Plåtis" byggs på Fiat och Peugeot Chassi.Ombyggnationen...
Reviews
Har både köpt och sålt husbil via Husbilsmäklaren. Helt fantastisk service och kunnigt folk som svarar på alla "dumma" frågor man har och fixar affären snabbt och smidigt. Skall du sälja eller köpa husbil är det Husbilsmäklaren du skall välja alla dar i veckan.
Efter besök här kan man åka vart man vill
Inte den mäklare som jag rekomenderar
Vi köpte vår husbil av Mats på husbilsmäklararen och är väldigt nöjda, vi har fått hjälp att avhjälpa några småfel vi haft utan knot, känns som en seriös firma som lyssnar på kunden
Vi fick hjälp av husbilsmäklaren att sälja vår husbil. Vi är mycket nöjda med deras personliga och utmärkta service. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Husbilsmäklaren map to your website;