facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hushållningssällskapet Väst

Hushållningssällskapet Väst

About

Hushållningssällskapet producerar och levererar kunskap för lönsamhet i landsbygdens näringar, medvetna matval och för en hållbar utveckling.

Story

Hushållningssällskapet Väst är en medlemsstyrd konsultorganisation med 35 anställda. Sedan 1812 har Hushållningssällskapet Väst främjat landsbygdens utveckling. Med våra 200 år i branchen har vi varit en del av några av de största förändringarna och moderniseringar i svensk samhällsutveckling.

Vi utvecklar och säljer tillämpbar kunskap till privata och offentliga organisationer för att öka landsbygdsföretagens konkurrenskraft och konsumenternas kunskaper om mat. Våra främsta målgrupper Lantbruksföretagare, Landsbygdsföretagare och Livsmedelskonsumenter.

Vi erbjuder rådgivning inom följande områden:

- Företagsekonomi
- Lantbruk
- Skog
- Mat
- Miljö
- Energi
- Livsmedelsförädling
- Yrkesmässig trädgårdsodling

Vi verkar i regionen Norra Älvsborg och Göteborgs och Bohuslän med kontor i Vänersborg, Alingsås, Kungälv och Dingle.



"Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av femton sällskap spridda över landet, Hushållningssällskapet Västra bedriver verksamhet i Västra Götaland och Värmlands län."
Address: Vänerparken 13, 462 35 Vänersborg (commune)
Phone: 0521-72 55 00
es.tepaksllassgninllahsuh@tsav
City: Vänersborg
Zip Code: 462 35


Similar places near
The Right Way The Right Way 435 meter Consulting & Economical Service.
M.A Bostadsservice M.A Bostadsservice 3 km M.A Bostadsservice För mig är det viktigt med en bra kundkontakt. Jag vill få ditt fö...
Homestyling Trestad Homestyling Trestad 5 km Väldigt kundfokuserat och effektivt företag med härlig och personlig touch. Rekommend...
Comment on this business

to add Hushållningssällskapet Väst map to your website;