facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huskvarna Stadshotell

Huskvarna Stadshotell

About

http://www.huskvarnastadshotell.se/ - 35 unika rum för 35 lika unika personligheter. På Huskvarna Stadshotell kommer du upptäcka spännande nya detaljer vid varje besök.

Story

4-stjärnigt designat hotell i Huskvarna med 35 unikt inredda rum för 35 olika personligheter.

Låt oss skämma bort dig och ge dig en oförglömlig hotellupplevelse.

Address: Erik Dahlbergsgatan 20, 561 32 Huskvarna
City: Huskvarna
Zip Code: 561 32


Similar places near
Slottsvillan Slottsvillan 895 meter Fantastiskt boende i renoverad slottsmiljö underbart trevlig personal . Fantastisk fr...
Reviews
Bokat middag för stort sällskap i mycket god tid. När datumet närmade sig fann man ingen bokning trots skriftlig bekräftelse. Det ordnade sig, vi beställde mat en vecka i förväg och man undrar ju om de tillagade maten strax därefter. Samtliga rätter var kalla, utom glassen som var en ljummen sörja. Tillbehören till rätterna stämde sällan med menyn. Synd på så pass fina råvaror. Framfört vår konstruktiva kritik utan reaktion från restaurangen. Trist erfarenhet tvärt emot vårt första besök med ett mindre sällskap som var alltigenom positivt. Därav den större bokningen. Vi gör inte om det misstaget.
Lunch! NÖTFÄRSLIMPA MED RATATOUILLE, POTATIS & ÖRTKRÄM. Självs limpan har en gummiaktig konsistens , åt inte upp. Ratatouille smakade ok , potatis också. Kollega åt vegetariska alternativet. SÖTPOTATIS/ROTFRUKTSPYTT MED GRILLAD OST & RÖDBETSKRÄM. Rödbetskrämen var helt enkelt rödbetssallad:. Jag som trodde definition av kräm var en slät konsistens.
Fin mat i goda vänners lag på en härlig veranda mitt i stan. Mat och dryck: Fin mat och en utsökt god dessert.
Dålig service, sa att det inte fanns någon restaurang i närheten förutom en pizzeria. Visade sig sedan finnas flera resturangen så som sushi hamburgare med flera. Hade en dubbelsäng med mellanrum mellan madrasserna på 10 cm. Liten frukostbufe.
Åt god lasagne till lunch med lika god sallad och bröd. Trevlig personal och sällskap
Bra sallad och gröna alternativ på lunchen. Trevlig AW. Frukost buffe med allt det vanliga. Finns möjlighet att grädda egna wåfflor.
Fantastiskt mysigt och fint, vi valde det Blommiga rummetDet var rent och snyggt! Och vilken fantastisk god frukost, det var såå mycket gott att välja på! Och trevlig och vänlig chef med personalPå återseende! Och parkering precis utanför fönstret!Rum: 5/5
Lite slitet hotell, men personalen gav sin fulla uppmärksamhet till vad som behövs. Mycket trevligt bemötande och service! Skön frukostbuffe!
Rosa rummet, varmt, sängarna var inte bra. Allt var väl ok men inte mer, för de pengarna förväntar jag mig mer. Frukosten var tunn, kall äggröra. Njae, inte ok.Rum: 3/5
Trevlig personal, otroligt fint inredda rum, fantastiskt service och god mat. Vi har blivit oerhört väl omhändertagna. Rekommenderas.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Huskvarna Stadshotell map to your website;