facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Husläkarna Rimbo-Edsbro

Husläkarna Rimbo-Edsbro

About

Välkommna till Norrtäljes bästa vårdcentral! Vi erbjuder vård för hela familjen under ett tak.

Story

Vårdcentral



"Hos oss på Husläkarna Rimbo-Edsbro får du tillgång till vårt stora utbud; från specialistläkare i allmänmedicin till ortopedspecialist som kommer till mottagningen och konsulterar med våra läkare och sjukgymnast. På mottagningen erbjuder vi även kvalitetssäkrat laboratorium, hembesök i närområdet, distriktssköterska, diabetessköterska, kurator, Barnvårdscentral BVC, Mödravårdscentral MVC samt mottagning i Edsbro.Därtill finns ett flertal uppskattade legitimerade läkare på kliniken som fullföljer sin specialisttjänstgöring i allmänmedicin.Du ska alltid känna dig välkommen att komma till oss för just det som du vill söka för. Vi lyssnar, respekterar och försöker tillmötesgå dina vårdbehov."
Address: Västra Stockholmsvägen 11, 762 31 Rimbo
Phone: 017574100
City: Rimbo
Zip Code: 762 31



related searches:
Similar places near
Rimbo Fysioterapi AB Rimbo Fysioterapi AB 79 meter Toppenbra sjukgymnast! Fått mycket hjälp av sjukgymnasten Clarita för både problem me...
Reviews
Har listat hela familjen här. En riktigt vårdcentral långt från charlatanerna på på olika appbaserade vårdinrättningar. Engagerad, kompetent och trevlig personal kompletterar upplevelsen. Fick telefontid med sköterska som bokade tid med läkare samma dag.
När man ringer får man aldrig prata med en människa. Man måste boka en telefontid. Jag fick ingen hjälp för min sjuka bebi och jag hoppa över till en annan vårdcentral.
Bra läkare som är otroligt kunniga men jag har blivit så dåligt bemött när jag ringer. Idag började jag gråta så nu tror jag att jag byter vårdcentral.
Möjlighet att få kontakt med distriktssköterska saknas helt. Uselt för oss patienter som behöver det!!
Bra bemötande via telefon av sköterska tisdag em 28 feb och snabb och professionell vård av läkare Annika. Rekommenderas.
En mycket bra Husläkarmottagning med dom TREVLIGASTE och BÄSTA Läkare och övrig vårdpersonal ! Det är med varmt hjärta Jag lrekommenderar denna Vårdcentral MVH ÅSA KARLSSON
Bra läkare men blir alltid otrevligt bemöt i receptionen av dryg attityd från samma sköterska.
Superbra vårdcentral. Alltid blivit bra mottagen och lyssnad på. Generellt lätt att få tid. Då jag går på uppföljning varje år har jag besökt ett par olika vårdcentraler genom åren. Husläkarna är den klart bästa vårdcentralen.
Lämnade brådskande prover. Trevliga syster Emilia fixade det proffsigt och smidigt trots att hon var själv på provtagningen. Dom som har behov och tillgång till den här hjälpen kan känna sig priviligierade
God service och trevlig personal. Kom in för att kolla en alldeles för stor! mängd olika hälsoproblem - det gick smidigt till. Extremt nöjd med vistelsen och kommer fortsätta gå hit i framtiden
Comment on this business

to add Husläkarna Rimbo-Edsbro map to your website;