facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huvudsta Centrum

Address: Storgatan , Solna 171 63, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 171 63


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-17:00


related searches: Huvudsta centrum solna wikipedia
Similar places near
Solna Centrum Solna Centrum 1 km Mysig, härlig, lugn, lagom och bäst av allt är att man kan njuta av att vara där. Fin...
Reviews
HUVUDSTA CENTRUM En liten del av Solna kommun är Huvudsta med dess vackra naturområde. Huvudsta centrum erbjuder gym, postkontor, teknik, data, kiosk, café, vårdcentral, apotek, restaurang, tunnelbana, afrikansk butik, polsk butik, Hemköp, diverse butik mm. En plats där det lilla samtalet tar plats mitt i vimlet. Det finns också en bra presentbutik, skönhetsklinik på ovanvåning och blomsteraffär i byggnaden. Nära till det mesta. Och faktiskt innehåller detta center 'det mesta' som man behöver på en liten yta.
Man hittar lite av allt som vi behöver handla och lite extra om man äta något gott, exempelvis en laxstek på baren. SUPER mumms!
Det är ett tråkigt centrum dålig mataffär folk som vill hyra lokal där flyr för hyran är på tok för hög frisören klipper på gammalt vis på mittenplan det går ej att handla där det är för dyrt alla pratar om det och handla på andra ställen stäng centrumet och bygg ett roligt centrum där folk tycker det är roligt att handla.
Hemköp hade bra priser men det är ett ganska litet centrum. Puben som låg där hade trevlig stämning dock
Ren och fräsch med bra utbud både inne och utanför centrum.
Fint Rent Bra priser Nära ditt hem Man hittar mycket här
Här har tiden verkligen stannat. Grottlikt och känns nästan instängt. Men, centret är välbesökt eller är det för att Hemköpet är den enda bättre mataffären på länge. Vet ej.
Inget speciellt, var bara inne på hemköp
Här finns allt, vad behöver du fråga väktarna ?
Hålls rent och fräscht, många butiker
Comment on this business

to add Huvudsta Centrum map to your website;