facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Huvudstabadet

"Huvudstabadet är ett stort utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Det är öppet från slutet av maj till början av september."
Address: Huvudsta gård , Solna 171 73, AB, SE
Phone: +46 8 83 73 60
City: Solna
Zip Code: 171 73


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 09:00-18:00


related searches: huvudstabadet 2018, svedenbadet öppettider, huvudstabadet öppettider, huvudsta strand, huvudstabadet öppettider 2018, svedenbadet öppettider 2018, svedenbadet, svedenbadet 2018
Similar places near
Karlbergs strand Karlbergs strand 505 meter
Skytteholmsparken Skytteholmsparken 1 km Denna vackra plats saknar Padelbanor och lite mini tennis banor som i Sundbyberg Mot...
Pipers Brygga Pipers Brygga 4 km Åkte dit för att köpa färg. Det stod att de skulle ha några i lager. Men när jag kom ...
Reviews
Allting var bra förutom att gräsmattan var för hög och såg död ut eftersom den var gul och inte grön. Maten / fikat var väldigt dyr och dem hade ingen nötkött. Det var taggigt gräs som stack mig och det fastnade på kläderna. Men utöver det så var allting väldigt bra!
Otroligt engagerad personal när dom ska hem och behöver kasta ut folk från omklädningsrummet, men när mannsimmsrnoch barnen hänger på linorna då är det jobbigt! Synd för en otrolig badplats!
Bra ställe med barnbassäng. Dock så har dem täckt botten med något metall vilket gör att det är jätte halt. Speciellt mindre barn kan knappt hålla sig stående.
Bred 50 meters bassäng som gör att det finns banor för alla. Ända lite negativt är att det är kvällsöppet en kväll.
Det är väldigt mycket barn,vuxna,ungdomar och äldre som är på plats, men det är gott om platser för alla.
Trevligt sommarbad och gott om plats för morgonsimmare. Stor 50m utomhusbassäng och en mindre undervisningsbassäng. Rent och fräscht i omklädningsrummet, extra plus för bastun.
Helt okej utebad - bra läge, rena duschar / omklädningsrum, bastu och bra 50 meterbanor uppdelade mellan motionssim, snabbare motionssim och lek. Kiosk finns.
Det finns en 50-meters och en mindre barnbassäng. Maxdjup i stora bassängen 1,85 m men en del av det stora bassängen har en djup på 0,8. Badet ligger vid Huvudsta strandpromenad intill Ulvsundasjön, nära Huvudsta gård. I närheten finns en ridskola och flera hästar att titta på. Inom gångavstånd finns augustendals 4H-gård där barnen kan leka av sig.
Rent och fräscht bad. Inte överdrivet stor lekyta i poolen då en stor del är tillägnad motionsim men det räcker. Babypoolen är väldigt hal på grund av underlaget så det är ett minus. Gräsytan är bra och stor. Finns en skuggigare sida med träd och en plan yta för soldyrkare. Kiosken är väldigt dyr.
Trevligt och jättebra läge. Underbart när det inte är "badväder"
Comment on this business

to add Huvudstabadet map to your website;