facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hygge

Hygge

About

En avslappnad plats där man kan äta och dricka gott, socialisera och bara ha det hygge. Följ med in till oss och var med på den fantastiska resan!



"På hygge lagar vi härliga smørrebrød, crêpe och galetter fast på vårt alldeles egna sätt. Lokala producenter med fokus på hållbarhet färgar vår meny med det bästa Halland har att erbjuda. Influenserna i vår meny kommer från det halländska och danska köket. Galetterna är matiga och fyllda med t.ex. ost, kött, fisk eller grönsaker. Crêpe är mer som pannkakor och serveras som efterrätt eller fika. Crêpe görs på vanligt vetemjöl, galetter görs på glutenfritt bovetemjöl. Ett ställe dit man kommer precis som man är, en avslappnad plats där man kan äta och dricka gott, socialisera och bara ha det hygge.Hygge kan beskrivas som en mysig och varm atmosfär där man tar sig tid att njuta av det goda i livet tillsammans med människor man tycker om."
Address: Tylösandsvägen 28, 30273 Halmstad
Phone: 0733723210
City: Halmstad
Zip Code: 30273


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Hygge pronunciation, Hygge decor, Hygge Home, Hygge philosophy, Hygge: Danish, Hygge usage, Hygge store, Hygge aesthetic
Reviews
Otroligt bra! Verkligen fantastiska smaker. Galetten med varmrökt lax och pepparrot var riktigt smarrig. Likaså den med sidfläsk. Efterrätten, en crêpe med salt kolasås, lingon, rosmarin och glass var också Supertrevlig personal och en riktigt fin, intim och härlig lokal. Och en fin delidisk, som säkert också den innehåller fantastiska delikatesser. Mycket bra på sommaren, men minst lika bra nu på hösten! Ni som reser till Tylösand. Gå hit. Ni som bor i närheten. Gå hit!
Kan rekommendera Galette med getostkräm. Fantastiskt. Bra råvaror och fina smaker som passar ihop.Mat: 5/5
Mysigt och fräscht. Otroligt goda smorrebröd. Jättetrevlig personal
Fantastiskt mat, service och miljö. Otroligt duktig tjej som serverade och tog hand om alla gäster. Litet ställe så boka bord, vi hade tur som fick plats utan bokning. Vi kommer definitivt tillbaka!
Rent av fantastisk mat och service! Beställde en vegansk galette som var bland det bästa jag fått på restaurang!
Mysigt ställe med supertrevlig personal. Otroligt goda och prisvärda galetter med spännande fyllningar gjorda av närodlade råvaror. Även efterättscrepesen var jättegoda. Rekommenderas varmt.
Fantastiskt goda veganska alternativ och kunnig och trevlig personal! Fanns även olika spel att roa sig med i väntan på maten.
Helt sjukt gott och generösa portioner!
Jag ringde 2ggr, inget svar. Stod i kö för bord, men ingen info om det fans lediga bord eller inte. Efter 15 minuter gick vårt sällskap till annat ställe. Tråkigt, hade blivit rekommenderad till detta ställe.
Så GOD mat! Kan varmt rekommendera och nära att gå ner till stranden efter maten : plocktallrik för barnen var också helt ok :
Comment on this business

to add Hygge map to your website;