facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hylte Näringsliv

Hylte Näringsliv

About

Målet är att synliggöra aktiviteter och nätverk som Arbets- och näringslivskontoret samt andra aktörer tillhandahåller för Näringslivet i Hylte Kommun.

Story

Välkommen till Hylte Näringslivs officiella Facebooksida

Vilka är vi?
Hylte Näringsliv är en Facebooksida som beskriver en del av arbetet som bedrivs på arbets- och näringslivskontoret i Hylte kommun. Här kommer du enkelt i kontakt med vår Näringslivsutvecklare Evelina Samuelsson. Vår ambition är att göra det enklare att starta, driva och utveckla företag i Hylte kommun. Vi arbetar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för nya och etablerade företag att växa och utvecklas i vår kommun. Hälsa även gärna på oss på vårt kontor på Fabriksgatan 1 i centrala Hyltebruk.

Vad syftar sidan till?
Vi kommer att publicera nyheter, händelser och evenemang som vi tror kan vara av intresse för dig som är eller vill bli företagare i Hylte Kommun. Har du frågor eller tips som du vill dela med dig av? Då är du varmt välkommen att publicera det i vår logg!

Vi som administrerar Facebooksidan är personal på arbets-och näringslivsenheten. Vi tittar till sidan flera gånger om dagen för att se vad som skrivs och kommenteras. Detta gör vi på dagtid, helgfria vardagar.

Administratörer:
Evelina Samuelsson, [email protected]
Lena Hagman Bogren, [email protected]

Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg som innehåller följande:
– Förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
– Hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
– Våldsskildringar eller pornografi
– Uppmaning till brott
– Olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material
– Material som strider mot personuppgiftslagen
– Svordomar eller obscena ord
– Kommersiella budskap eller reklam.

Om du själv upptäcker sådant innehåll kan du anmäla det till [email protected] Du kan också använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.

All information på denna sida är allmänna handlingar.

Address: Fabriksgatan 1, 314 80 Hyltebruk
City: Hyltebruk
Zip Code: 314 80


Similar places near
DigidelCenter Hylte kommun DigidelCenter Hylte kommun 0 meter DigidelCenter är Hylte kommuns lärcenter för digital kompetens. Du hittar verksamhete...
Vårt smarta Hylte Vårt smarta Hylte 16 meter På Vårt smarta Hyltes Facebook-sida kan du följa Hylte kommuns digitaliseringsarbete....
Comment on this business

to add Hylte Näringsliv map to your website;