facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HYRA KÄRRA I NORA

About

Att hyra kärra I Nora till bra priser



"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Kolmätaregatan 10, 71332 Nora
Phone: +46727407020
City: Nora
Zip Code: 71332



related searches: Hyra kärra i nora age, Hyra bil Skåne, OKQ8 hyra lastbil, Hur stort släp får jag dra, Freetrailer Sverige
Reviews
En man och kvinna som ofta arbetar tillsammans är väldigt trevliga. Dock; kan inte ge annat betyg då jag blev extremt hånfullt bemött idag av en kvinna/personal som betedde sig som om denna var; arg, förbannad, hånfull och äcklad över att jag/en kund kom till kassan. Sparka ut denna kvinna med huvudet före, är mitt tips! Denna personal har varit lika extremt oprofessionell exakt varje gång jag mött denna. Jag var glad och trevlig, hade inget jobbigt önskemål osv.
Fick låna toaletten
Trevlig personal bra service
Alla anställda är inte service minded . En som jobbar där har ett beter sig som man frågat om analsex när man köper korv . Verkar som människa vill gå arbetslös om man ska döma till sättet. Rekommenderar att​ låta bli att handla och tanka här .
Vi har haft mer eller mindre priskrig på bensin i flera år nu. Ett av de få krig som är positiva för oss människor! Tack Circle K!
Jättetrevlig mack med mycket serviceinriktad och trevlig personal. En mack man gärna återkommer till och blir på gott humör av. Har hyrt släpvagn där några gånger, fungerar perfekt!
Stackars tjej,ensam i butiken! Vi köpt korvmeny o så välde det in folk,men hon kirrat galant trots stressen hon fick! Konstig chef hon har,vad kunnat hända?!!?
Förvånansvärt billigt för att vara en mack. Rätt god mat och trevligt bemötande. Perfekt om man blir akut sugen på godis eller chips exempelvis.
Ligger centralt. Trevlig personal. Förbättring önskas då området behöver asfalteras om där man ska åka runt macken.
Inte så mycket till mack, men gillar du korv och hamburgare så är du här för ställe. Behöver du däremot reservdelar till bilen... Nix!
Comment on this business

to add HYRA KÄRRA I NORA map to your website;