facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hyrmaskiner Bozenk AB

Hyrmaskiner Bozenk AB

About

Återförsäljare av bl.a. Husqvarna, Klippo, Festool, Hitachi, Polaris m.fl. Även försäljning av arbetskläder samt uthyrning av maskiner.

Story

Hyrmaskiner BoZenk AB hyr ut maskiner till företag och privatpersoner som behöver redskap och tillbehör för projekt inom mark- och skogsskötsel och/eller bygg.

Vi säljer noga utvalda produkter från kvalitetsmärken som Husqvarna, Polaris, Festool, Hitachi, och arbetskläder från ledande leverantörer.

Vår serviceverkstad är auktoriserad för arbeten på ett flertal märken.

Address: Blommenhovsvägen 22, 61139 Nyköping
Phone: +46155280280
City: Nyköping
Zip Code: 61139


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Hyra skylift Nyköping, Hyra motorsåg Nyköping, Hyra röjsåg Nyköping, Hyra verktyg Nyköping, Ramirent Nyköping, Åkgräsklippare Nyköping, Hyra jordfräs Nyköping, Robotgräsklippare Nyköping
Similar places near
Swedol Swedol 2 km Har det mesta men inte så många av varje, hyllorna ser nästan tomma ut
Reviews
Vilken bra upplevelse, trevlig och kunnig personal, välsorterad butik med Husqvarnas skog & trädgårdsprodukter. Dessutom en eminent verkstad som tog in min automower gräsklippare på service och vinterförvaring. Det är ju lysande och jag vet nu att jag har både en nyservad och fungerande klippare till kommande sommar- och att ingen stulit den under vintern!
Jag ringde idag och ville hyra en mindre bilmaskin för borttagning av stenmosaik på ett entregolv. Markus svarar " nej vi har ingen sådan ". Men jag frågar ni har väl bilmaskiner? " Ja men vi har ingen mejsel för ändamålet". Vaa??? Hej då Hyrmakiner. Cramo hade iallafall många varianter.
Snabb service, gott bemötande
Gått från 5+ till 1+. Köpt massor där men inget mer. Service tekniker under all kritik speciellt usla på Husqvarnas robotar. Bytt firma och nu nöjd.
Under det senaste 4åren har det blivit allt sämre med leveransmoralen samt slarvigt utföra reparationer, skärpning Ulf Lundström
Trevlig personal som bryr sig. Men sakeran de sluför är något dyra.
Grym service och engagemang för att få allt att fungera!
Bra service och MYCKET billigare än motsvarande i Stockholm.
Bästa butiken med trädgårdsmaskiner.
Mycket bra service, trevlig och kunnig personal!
Comment on this business

to add Hyrmaskiner Bozenk AB map to your website;