facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hytta på Tanumstrand

Address: Grebbestad
City: Grebbestad


Similar places near
Hytta Tanumstrand Hytta Tanumstrand 506 meter Stort hotell som ligger jättefint precis vid gästhamnen och många rum har vacker utsi...
Lilla Lugnet Lilla Lugnet 4 km Hytta vår i Grebbestad som ligger på et stille og rolig hyttefelt. Kort vei til bades...
Reviews
Betyget blir tre stjärnor enbart för närheten till havet. Personalen var ofta förvirrad, oförstående eller bara otrevliga. Badhuset var slitet, trasigt på flera ställen, smutsigt och vattnet var svinkallt. Maten var usel. Vegetarianer vill ha god välsmakande mat och inte bara kokt potatis varje dag. Stugan var ganska liten och det var dåligt med förvaring och avställningsytor. Mörkläggningen I sovrummet var obefintlig.
Ett helt fantastiskt ställe! Ett Spa som går lite utöver det vanliga! Trevlig personal och bra service! Ett stort plus är ju läget och att det är promenadavstånd in till Grebbestad med dess charm och tillgång till restauranger och butiker!Rum: 5/5
Vi var där på julbord. Ett av de bättre jag varit på. Fint upplägg och bra, varierad mat. Trevlig personal och som avslutning på kvällen uppträdde ett riktigt bra band med musik som spelades "lagom" högt så att de som ville prata kunde fortsätta med det. I det stora hela en fin minnesvärd kväll.
Fint läge och omgivningar. Maten var fantastisk. Provade skaldjursbuffén och den rekommenderas. På den inte fullt så bra sidan kan nämnas att det var ont om serveringspersonal och alla var inte så kunniga.
Maten är mycket bra. Det finns flera rätter att välja bland på lunchbuffén. Alltid något gott till kaffet på maten. Mitt tips är att åka hit andra årstider än sommaren för att njuta lugnet runtomkring.
Jättemysig spa och mycket möjlighet till aktiviteter dock inte fem stjärnor utifrån få alternativ gällande mat om man är vegan.
Var på besök med familjen i ”familjeproblem”. Kan vara det absolut sämsta badet vi besökt för familjer. Noll leksaker för små barn, glashala golv och en onödigt dyr entré sett till vad man får. Skäms på erRum: 1/5
Var där på konferens. Långsam service vid den bokade middagen. Personalen hade inte koll på specialkost som var meddelad i förväg, men löste det ändå. Märkligt system där man skall stå i kö i ungefär en halvtimme i baren, för att beställa dryck till maten. Middagen serverades en timme försent. Spat var dock trevligt.Rum: 3/5
Vacker vy och fint hotell! Dock väldigt långt att gå för att komma till rummet, det var många olika vinklar, upp och ner. Men fick i alla fall ihop många steg på stegräknaren! Mysigt spa med en fantastisk pool, tyvärr fungerade inte utebadet och det verkade endast vara en personal som skötte om hela spa-avdelningen. Hon sprang emellan entrén och baren vilket gjorde att det blev köer och man fick höra mycket ” hvordan fungerer baren?”. Maten var väldigt god och supertrevlig personal! Litet minus för att det var så rörigt i restaurangen, mycket spring och väldigt livlig miljö.
Var på After Beach här en fin Lördags eftermiddag i Juli. Så hotellets rum och tjänster kan jag inte recensera. Men riktigt bra fart och drag på Musikunderhållning av Rock Cirkus. Dock får streetfood restaurangen och baren lite minus för att de ej hade några publika priser på maten. Vilket gjorde att tillochmed mina norska bordsgrannar tyckte priset på mat och dryck var lite saftigt. Men med tanke på att After Beachen med uppträdande var gratis, tyckte jag det var överkommligt.
Comment on this business

to add Hytta på Tanumstrand map to your website;