facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for I andra hand

I andra hand

About

I andra hand™ är en marknadsplats på nätet som handlar med begagnade grejer, s.k. Second Hand. Skapa din egna butik och sälj sånt du inte har nytta av.

Address: Östra Gerum, 52292 Tidaholm
Phone: +46760003031
City: Tidaholm
Zip Code: 52292



related searches:
Similar places near
RemButiken.se - Proffs på kilremmar RemButiken.se - Proffs på kilremmar 134 km Beställde ny rem till min Husqvarna 215 TX och den passade perfekt. Snabbt exp av R...
Reviews
Toppen återvinning. Secondhand. Bra ordning. Trevlig personal
Ja vad har hänt här? Priserna är obscena!! Du hittar nya saker billigare än vad som prismärks här inne… På det gamla stället var det toppen och man kunde fynda. Idag blir man ruinerad.
Så imponerad. Helt tillgängligt för oss med rullstol/permobil. En underbar frihetskänsla att kunna "åka" in och se och titta på allt. Det måste också vara kul att jobba i dessa lokaler. All personal jättetrevliga och man får bästa bemötande! Här finns allt. Lottta
Suveränt fina lokaler ni fått. Jättekul att besöka er nu. Gratulerar till bättre arbetsmiljö för er
En bra affär , med mycket bra saker.
Det fanns nästan allting till mycket plånboksänliga priser! Trevlig personal och mycket fina saker, heminredning, böcker, leksaker samt möbler och kläder.
Öppettiderna stämmer inte med vad som anges på webben. Var stängt då vi var där, trots att det stod att det skulle vara öppet. Hur svårt kan det vara att uppdatera?
Mycket svårt att hittar butiken. Väl där så är det svårt eller omöjligt för den som har svårt att gå i trappor att kommer in i butiken. Rester av en trapphiss finns.
Mycket fräschare än på förra stället och lätt tillgängligt.
Första besöket men inte det sista. Bra priser, mysig lokal och trevlig personal:
Comment on this business

to add I andra hand map to your website;