facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for I Väntrummet Akutmottagning Ljusdal

Address: Ljusdal
Phone: 065117000
City: Ljusdal


Reviews
Mycket bra trevlig personal gick till akuten träffade en kunig läkare som fixade min skada
På Närakuten blir man väl bemött av all personal. När det gäller hälsocentral är jag inte lika positiv. Den läkare jag träffade på Hälsocentralen var mer intresserad av sin dator och jag fick ingen undersökning trots att jag hade väldigt ont.
Lång väntan, väldigt lite personal så den 94-åring vi hade med oss med misstänkt propp fick avbruten behandling på grund att de fick in ett akutfall. Tycker synd om personalen - de måste känna sig konstant otillräckliga. Bemötandet är det inget fel på, men mycket finns kvar i form av de anställdas arbetsmiljö.
Fint, trevlig personal men tyvärr ingen hjälp för mig en lördag, ingen röntgen då
Närsjukhuset i Ljusdal.Bra att det finns ett sjukhus här i Ljusdal. Vården är bra vissa gånger och mindre bra andra gånger. Men så är det väl på alla vårdinrättningar. Här finns Hälsocentral med läkare, distrikt-sköterskor m.m, Akutvård, Provtagning, äldrevård, Öppna Psyk-mottagning m.m.
Tar många besök på den akuten innan de kan förmå sig till att ta prover som skall göras omgående. Och inte ta månader i tid och fler antibiotika kurer innan de gör något radikalt. Då har det gått för långt för passienten,.
Jodå, förutom extrem väntetid.
Rent och snyggt, välskött område
Trevligt att bli frisk igen
Bra hjälp gick fort denna gång
Comment on this business

to add I Väntrummet Akutmottagning Ljusdal map to your website;