facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for I2-Skogen

Address: 65346 Karlstad (commune)
City: Karlstad
Zip Code: 65346



related searches: I2 Karlstad, I2 Marten 2023
Similar places near
Mariebergsviken Mariebergsviken 835 meter
Klipporna På Skutberget Klipporna På Skutberget 6 km Stannade en natt, på väg mot Norge, på denna fina camping! Nära till bad och joggings...
Reviews
Anpassad terräng för alla. Löpning, cykling.... Passa på att njuta av skogen vi har i samhället.
Härlig plats att promenera på, så nära stan men ändå lugnt och skönt med massor av frisk luft. Hunden kan springa och leka, bra natur som stärker dennes muskler.
Mycket trevligt stadsnära strövområde. Finns massor med roliga cykelstigar, både uppmärkta och inte. Perfekt för egna upptäcktsfärder. Grusvägar korsar genom skogen så man hittar alltid tillbaka
Ett av Karlstads bästa områden för MTB. Förvånande många stigar med olika svårighetsgrad på liten yta. Finns även fina grillplatser/vindskydd för den som vill ta en paus
Stort populärt friluftsområde centralt i Karlstad med vägar, leder och stigar i bra skick samt med tydliga markeringar och riktingspekare åt alla håll. Springer du yttervarv är det ca +20km. Du hittar skidbacke och elljusspår med konstsnökapacitet. Du passerar tät gammal blandskog, ängar med officersnamn och hagar med betande kreatur.
En bra skog i närheten av Karlstads stadskärna. Nackdelen är att det finns inga öppna toaletter, en har jag hittat, men den är alltid låst.
Fantastiskt plats för vandring, trail cykling, löpning.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Fantastiskt område med bra mtb stigar. Och promenader. I området finns några skjutbanor och hemvärn anläggning. Även gamla militära anläggningar finns att klättra på.
Bästa skog för Mtb Stig och enduro cyklar i Karlstad. Man kan cykla runt 2-3 mil i skogen. Det finns några grillplats och information om allt det går i skogen bland annat skjutning tid etc . Massa blåbär in i skogen.
Jag bor precis bredvid skogen och det är hur bra som helst. Cyklar mycket där många springer och tar långpromenader. Grillplatser finns där. Ett härligt ställe.
Comment on this business

to add I2-Skogen map to your website;