facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Iberobot

Iberobot

About

IBE som varumärke har mer än 60 års erfarenhet av motståndssvetning och automatisering. Representerat Koike skärmaskiner i 30 år på den Svenska marknaden

Story

IBEROBOT är ett teknikföretag som bygger maskiner för motståndssvetsning och är i stort sett ensam att producera, utveckla och anpassa dessa typer av maskiner i en bredare utsträckning i Norden. Vår grund är standarmaskiner som byggs utifrån basmoduler och kan erbjudas i ett stort antal varianter utifrån specifika kundönskemål för företaget. Företagsnamnet står för Ingenjörsfirman Birger Eriksson som grundaren hette och verksamheten ligger i Timrå som den har gjort sedan start. Där sker all utveckling, tillverkning och reservdelshållning. Motståndssvetsarna, som alltså svetsar utan tillsatsämnen, tillverkas ofta kundanpassade och kan antingen användas fristående eller i produktionslinjer. – Våra kunder är allt ifrån fåmansföretag till internationella serieproducerande bolag.

Ett bredare sortiment!
Det är svetsmaskinerna som utgör företagets stomme och profil, men Iberobot har fler ben att stå på. – Vi är en bredare leverantör till svensk verkstadsindustri. – och kan erbjuda ”allt från en” Vi representerar Koike skärmaskiner sedan 25 år tillbaka då framförallt plasma och gas men även laser finns med i sortimentet. Genom samarbete med robot leverantör och tillverkare av ljusbågssvetsar kan vi också tillgodose färdiga anläggningar till slutanvändare för MIG/MAG och TIG-svetsning. Plattform med eget indexeringsbord och fixturer samt med möjlighet att erbjuda fog följning, vision, andra arbetsverktyg såsom skärning med plasma. Vi har även FICEP stålbearbetningsmaskiner i produkt sortiment till framförallt byggsektorn.

IBEROBOT bedriver också utbildning inom sina produktområden och säkerställer eftermarknaden med service, underhåll, slit-och reservdelar.



"IBE som varumärke har mer än 60 års erfarenhet av motståndssvetsning och automatisering. Vi är i Skandinavien ledande inom punktsvetsning och har inom Sverige ett heltäckande återförsäljar- och servicenät. All utveckling, tillverkning samt reservdelshållning av maskinerna är lokaliserad i Timrå, som den har gjort sedan starten 1957."
Address: Terminalvägen 15, 86136 Timrå
Phone: 060-57 33 10
City: Timrå
Zip Code: 86136


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Motståndssvets
Similar places near
Trollrike Trollrike 676 meter Följ med oss ut i den magiska trollskogen och ta del av produkter med motiv av den st...
NHK Hall & Kapell NHK Hall & Kapell 1 km Översatt av Google 9 juli söndag En vän till mig ansökte om en biljett och vann, så j...
Reviews
Experter på motståndssvetsning med egen tillverkning av maskiner.
Comment on this business

to add Iberobot map to your website;