facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IC Bilservice AB

IC Bilservice AB

About

**FINNS NU PÅ FLYGSTADEN/SÖNDRUMS INDUSTIROMRÅDE (SKALLEBACKAVÄGEN 26)**
*Vi utför service och reparationer på de flesta bilmärken!
*USA-bilar
*Har du fått nedslag på Besiktningen så hjälper vi er även med detta!
*Motordiagnostik/ felsökning

Impressum

Ismet Cakolli
Naim Cakolli

Address: Skallebackavägen 26, 302 41 Halmstad
Phone: 035-102045
City: Halmstad
Zip Code: 302 41


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Ic bilservice ab halmstad skallebackavagen, Ic bilservice ab halmstad app
Similar places near
Motor Trend AB Motor Trend AB 4 km Trevlig personal och vänligt bemötande, rekommenderar starkt att besöka dom!
Rigo Bil AB Rigo Bil AB 6 km Professionella, trevliga, superduktiga grabbar som kan BMW. Rekommenderas starkt.
Reviews
KATASTROF företag! Han lurade mig på 12 000 kr /Anki
Varning! Det är ett bluff-företag! Hutlösa överpriser och otrevlig personal. De försökte bluffa till sig min Saab, genom att hävda hur "liten idé" det är att lägga ut 20 tusen i reparation, bättre att sälja, till dem... När jag istället valde att inte låta dem laga min bil, fick jag istället betala fullt på undersökningen. Drygt 1200. Han honlog mot mig när jag betalade och behandlade mig som en "förvirrad äldre herre". Som inte förstod sig på den "nya undersökningutrustningen" och att ingen jobbar gratis nuförtiden. Har aldrig känt mig så lurad i hela mitt liv. Frustrationen när man inte kan göra någonting åt situationen är fasansfull och man känner sig oerhört liten och dum. Jag åkte till en annan Mekonomenverkstad och kom undan med bara drygt 13 tusen i reparationskostnad. Vill aldrig mer ens åka förbi detta ställe igen.
Hej Johan. Vi jobbar nog som de flesta företag som betalar riktiga löner och skatt i vårt långa land. Om nu fallet hade varit så att dina bromsskivor har blivit skeva pga våra bromsbelägg som vi har monterat dit och fungerat helt felfritt=> Återigen "OM" fallet hade varit så, då hade det gått som en reklamation och du hade inte fått betala. Den riktiga sanningen är ju att 2016-07-14 så har vi bytt dina bromsbelägg för att det varnade för slitna bromsbelägg och 2017-07-10 så ringer du och bokar tid för kontroll då vibrationer uppkommer vid inbromsning i högre fart. Självklart tar vi betalt för att undersöka varför din bil 1 år efter att vi har bytt bromsbelägg har börjat vibrera vid inbromsning, och när man sedan konstaterar att bromsskivorna är dåliga och bör bytas=> då blir det ännu mer självklart att vi ska ha betalt för undersökningen då du ber oss plocka ihop bromsarna och att du inte vill reparera det. Vi har inte bytt dina bromsskivor och därför har du ingen garanti på dem som gäller här hos oss. Vi hoppas att du efter besök på annan verkstad ändrar din uppfattning om oss och ser att vi faktiskt är trevliga och riktigt bra att ha och göra med. Med vänlig hälsning Naim Cakolli Mekonomen Bilverkstad IC Bilservice AB
Lämna ALDRIG in din bil här. Du kommer bli blåst på ett eller annat sätt. Det skulle kosta 8000:- spänn att reparera mina bromsar hos dem. En bil från -99. De utnyttjade bara min situation då bilen var okörbar och var tvungen att fixas. Då jag tackade nej till deras offert och bad dem rulla ut den på gården till annan verkstad sa de att de var tvungna att ta betalt 550:- för tiden de kollat på den. Eftersom de inte är kompetenta nog så förstörde de delarna de skruvat ner, så bilen var efter det hela i sämre skick än när jag lämnade in den. jävla skojare.
Den här firman är inte seriös, tar överpriser och låter dig som kund betala alldeles för mycket.Fick ett pris på 16 000 för byte av broms detaljer på en volvo v 70 där dom påstod att allt skrot och måste bytas. Fick dess utom betala ett par tusen för att dom tittat på bilen och bara gett mej ett pris förslag. Åkte till Volvos orginal verkstad och dom fixade jobbet för 7 900:- Åk inte till detta företag.
Bokar bilen via nätet, för service den 29/7, som är idag. Får bekräftelse på mailen med bokningsnummer och annan nödvändig nformation . Tar ledigt från jobbet idag och åker dit för att få läsa på dörren att de har semesterstängt i två veckor!!! INTE OK!!!
Inte alls nöjd med denna verkstad, bytte bromsbelägg och efter 10 månader har bromsskivorna slagit sig och lämnade in bilen för att se om det var en reklamation men istället kostar mej 645 kr ytterligare för undersökning och det var inget man meddelade när jag lämnade bilen. så akta er för denna verkstad här kan det tillkomma kostnader som ej känns ok
Upplever tyvärr denna bilverkstad som oerhört oseriös. Lämnar aldrig in bilen hör igen. Vill varna andra bilägare för denna verkstad!!
Comment on this business

to add IC Bilservice AB map to your website;