facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Banken

ICA Banken

About

Här kan du få svar på allmänna frågor alla dagar kl 8-22. Skriv din fråga i loggen, eller som ett meddelande. Lämna inte ut personlig information.

Story

Vår Facebook-policy:
Här på vår Facebook-sida svarar vi på generella frågor om ICA Banken. Vi hanterar inga privata ärenden och ber dig som skriver här att inte lämna ut kontonummer, personnummer eller annan privat information. Om du lämnar ut alltför privat information kan vi för din säkerhet välja att ta bort ditt inlägg.

Om du behöver hjälp i ett privat ärende som inte går att hantera på ett generellt sätt, ber vi dig att kontakta oss på telefon 033-47 47 90, eller genom att skicka ett säkert meddelande via internetbanken.

Denna sida tar upp frågor och information relaterade till ICA Banken. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg och kommentarer med annan kommersiell innebörd. Vi tar också bort inlägg som saknar relevans för sidans ämne.

Vi accepterar inte inlägg eller kommentarer som strider mot lag eller annars har rasistiskt, sexuellt eller våldsamt innehåll eller som innehåller nedsättande omdömen om kön, ras, religion eller sexualitet. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Inlägg som innebär intrång i annans upphovsrätt eller annan immateriell rättighet accepteras inte heller. Angrepp på enskilda individer accepteras inte. Inlägg i strid med dessa regler kan tas bort och/eller anmälas till Facebook.

Address: 504 31 Borås
Phone: 033-47 47 90
City: Borås
Zip Code: 504 31



related searches: ica banken borås adress, ica banken login, ica banken besöksadress, ica banken borås jobb, ica banken kundtjänst, ica banken huvudkontor, ica banken kontor stockholm, ica banken lending
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 4 km Synd att Handelsbanken har blivit ockrare,stackars småsparare som utnyttjas nu med må...
Reviews
Urusel support vid inkommande betalning. Helt oempatiska och visar noll förståelse. De försöker inte ens, vilket satte mig i en svår situation. Värsta banken jag haft.
Mycket varor och livsmedel.
En kundtjänst urdålig på att svara speciellt via deras säkra meddelanden, återsvar tar flera dagar innan man får respons. Tror även de har en intern policy att försvåra med att lösa lån och hålla en kvar i avtal så långt som möjligt, riktig byråkrati som är helt obefogad kring reglementen av finansinspektionen.
Ica-banken är dålig bank med okunniga personal som kan inte service. När man ringer dem tar det 30 till 50 min för att komma fram. De misstror sina kunder. De är dåliga på alla sätt och vis. Jag rekommenderar inte dem alls.
Mycket diskriminerande bank. Inte erbjuder mobilt bank id till personer som har saknar svensk medborgarskap. Om man kan legitimera sig med Id kort utfärdad av Skatteverket. Vad är isåfall problemet ? Ser ingen annan anledning än diskriminering.
Mycket dålig bank med usel kundtjänst. De stängde mitt konto av ett "administrativt misstag" och nu vägrar de att ge mig tillgång till mina pengar innan jag har öppnat ett nytt konto. De har inte bet om ursäkt för deras fel och jag har bemöts med en ovänlig och fientlig ton av Magnus i deras kundtjänst.
Blev som annan användare nämnt pålurad detta kort när jag va student. Aldrig använt det och aldrig fått notiser om att de ska börja kräva pengar nu när jag inte är student heller. Fick ingen förvarning utan de började helt plötsligt dras. Dock sjukt extremt trevligt personal, tillmötesgående och hjälpsamma
Har använt mig av banken i snart 2 år nu och har aldrig haft större problem förrns idag. Fick värsta kundbemötandet som jag någonsin har varit med om! Enligt mig finns det ett bra utbud med försäkring mm i banken vilket är smidigt men som sagt är deras kundbemötande och service det värsta som jag har varit med om och pga skulle jag INTE rekommendera detta till andra.
Var kund hos Icabanken i över 10år. Avslutade mina konton efter att i flera årstid inte fått bra support eller service.
Varför blockeras min inloggning av en ruta om cokis som inte går att stänga ner? Mitt konto tillhör mig då måste jag få öppna det utan att ni ska samla information om mig. Ni har heller ingen rätt att utan mitt medgivande skicka info till annan.
Comment on this business

to add ICA Banken map to your website;