facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Banken

Address: Johannesbergsvägen 2, 370 30 Karlskrona
City: Karlskrona
Zip Code: 370 30



related searches: ica banken login, ica banken student, ica banken kontakt, ica banken lån, ica banken kort, ica banken bolån, ica banken english, willys karlskrona
Similar places near
Kontanten Kontanten 135 meter "ATM/Uttagsautomat som ute bredvid Willys Karlskrona Slottsbacken i Lyckeby"...
Reviews
Fräsch och trevlig affär mitt i centrum, bra utbud och trevlig personal.
Varning! Dålig uppföljning av priser i kassasystem. Ofta fel och givetvis alltid på kundens bekostnad. Undvik denna butiken om ni kan. Personalen förväntar sig att en som kund ska ha koll på bilderna i reklambladet snarare än deras egna skyltar, dvs skyltarna i butiken kan vara falska mot vad du får betala.
Bra öppettider, dock lite dyrt. Helt ok ändå
Här är en före detta trogen kund. Har varit den fräschaste butiken. Inte nu längre. Dålig frukt och grönt avdelning och fruktansvärt dyrt, fattas ofta varor. Har tröttnat. Dock är det fantastiskt trevlig personal.
Centralt, bra utbud och har öppet sent!
Handlar här nästan dagligen, ibland träffar jag min kusin eller vänner och vi handlar tillsamman. Det finns inga basketbollar att studtsa som på Maxi men annars mycket trevligt, min kusin gillar personalen. De har möblerat om nu och gifflarna ligger nära delikatessen numera.
Nice ju här skaffa mat men det var minus 10 grader ute inte så kul ju alls
Dyrt att handla här, varning kan vara upp till flera kronor på en vara, ex Cantadou färskost jämför med andra ICA Butiker
Vissa lärde sig något av pandemin. Den här ica-handlaren installerade covid-snurror i entréerna. Går sjukt långsamt och nu får man garanterat främlingars hosta på sig. Hur kul som helst.
Det är den fräschaste matbutiken i stan. Betalar gärna lite extra för det. Och vi får också en mängd rabatter på varorna. Jag är helnöjd med vår ICA-butik.
Comment on this business

to add ICA Banken map to your website;