facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA

Address: Skarpnäcks Allé 24 , Skarpnäck 128 33, AB, SE
Phone: +46 8 93 50 75
City: Skarpnäck
Zip Code: 128 33


Opening Hours

Monday: 08:00-22:00
Tuesday: 08:00-22:00
Wednesday: 08:00-22:00
Thursday: 08:00-22:00
Friday: 08:00-22:00
Saturday: 09:00-22:00
Sunday: 09:00-22:00


related searches: Hemköp Skarpnäck, ICA Farsta
Reviews
Otrevlig personal vid kassan. Hälsar inte tillbaka och frågar inte om man vill ha kvitto, fick ta den genom Glashålet. Vet att man inte kan vara glad hela tiden men behöver inte vara otrevlig bara för det.
I en stor tätort lägger man en liten ica av en rustik variant. Men utbudet är litet men priserna är som i gamla stan.
Västra ICA i området! Undvika om du kan! Personal special kvinna som sitter i post casa har ingen kompetens och är extremt utrevilg!
Säkert en helt okej butik jag var där för paket och handlade inte men det är relativt trångt på vissa ställen och därför lite svårt att ta sig fram med rullstol. Det hindrade inte mig från att hämta paketet dock
Färska jordgubbar för 55 kr
Väldigt trångt och inte speciellt bra utbud
Helt vanlig ICA med oförskämt höga priser på allt...
Har bott i Skarpnäck 10+ år, Ica Skarpnäck var min to go to butik förr men idag, otrevligaste personalen. Massa nya unga som aldrig har sett en ljus dag i deras liv. En gång skulle jag hämta ut ett paket och den här ”Predrag” är i kassan och han varken hälsar eller är trevlig, han slänger paketet på rullbandet och tar nästa person i kö, jag blir så irriterad och ringer butikschefen, som säger att hon ska prata med han men hon bör prata med hela sin nya personal. Jag är så klar med Ica och det blir Hemköp eller Coop framöver! EDIT: Läser nu alla recensioner och jag tror helt ärligt att hälften är personalens familj som skrivit.
Bra sortiment för att va så liten butik, tråkigt bara att en viss kassörska alltid skjutsar iväg varorna ner för bandet med en sådan fart att de dunkar in i kanten så hårt att de nästan studsar. Trodde bandet fanns för en anledning. Tredje gången jag kom hem med kantstött frukt, tråkigt. Bra service på övrig personal.
Trångt, trist och dyrt.Enda positiva är personalen som jobbat där i många år.Går bara dit för postärenden!
Comment on this business

to add ICA map to your website;