facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ica

Address: Tegelbruksvägen 1-3 , Ekerö 178 30, AB, SE
Phone: +46 8 560 343 50
City: Ekerö
Zip Code: 178 30



related searches: ICA Singapore, e-services ica, ICA website, My ICA, ICA Compliance, ICA visa application, ICA login, ICA visa status check
Similar places near
ICA Nyckelby ICA Nyckelby 6 km Älskar den här butiken helt enkelt. Här finns nästan allting
Reviews
Helt okej ICA Nära, det är just det den är, nära. Trevlig och hjälpsam personal, har alla basgrejer. Lite sämre på frukt och grönt samt att man behöver kolla bäst före datumet på produkter. Men dom har en jättebra avdelning i kyldisken med produkter med kort datum som är väldigt nedsatt. Kanon när man är hungrig och letar middag och vill komma undan billigt
Hon som jobbade på pizzeria Oden förut förtjänar en löneökning för otroligt bra service. Det är sånt som gör att man kommer tillbaka!
Helt ok ICA butik i del av Östersund där det bor en hel del lite äldre folk. Bra att den finns där, ett godkänt sortiment. Fint att det finns en stor parkering intill. Här kan man skicka och hämta paket.
Flummigt svar när jag inte fick josmaskinen att funka.
Fick paket att hämta, va där innan 21.00 men då sa dom att jag va för sent ute .. enligt hemsidan ska man kunna hämta hela kvällen...
Jag har alltid köpt min glass där. För 29,90kr. Samma märke säljs för 29,90 även nu men min favoritsmak fanns det ingen prissättning på idag. Tänkte att den kostar som alla andra i samma serie som den alltid gjort. Men när jag kollade kvittot hade dem höjt den till 56kr.... Dyrast nu i hela stan. Jag är stammis på blå center men kommer nu välja att köpa min glass på andra ställen där den kostar telx39,90 och 47kr. Jag fick en smärre shock för jag hade räknat ut hela summan. Och hade bara med mig en viss mängd pengar... Tur att jag slapp stå där med svansen mellan benen och skämmas. Tycker dem borde sätta dit prislapp så man inte blir lurad. :
Liten affär som jag antar att de som bor i närheten handlar på. Jag föredrar de stora butikerna som har bättre vego utbud och mer extrapriser. Trångt och liten parkering.
Idag skulle jag glida förbi och köpa lite billigt godis. Det hela slutade i skoningslös besvikelse när jag klev in i butiken och upptäckte att Ica basic mjölkchoklad hade utgått is sortimentet. Jag ville trösta mig med lite lösviktsgodis i påse av minsta sort, den vägde absolut inte mer än 200g, men snubben i kassan scamade mig och ville ha 38 spänn för den stackars påsen, vilket blev nästa stora besvikelse. Därför kan jag ganska bestämt men med viss tvekan säga att denna butik är Östersunds i särklass sämsta livsmedelsbutik.
Bra sortering och god ordning trots ganska liten yta. Hjälpsam personal
Bra utbud o trevlig butik men grönsaker o frukt är dåliga ibland....extra koll där! Fin uppdatering av grönsaksdelen!,numera behöver man inte kassera hälften av det man köptmycket bra!!
Comment on this business

to add Ica map to your website;