facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Åkrahallen

About

Välkommen till ICA Kvantum Åkrahallen. På vår Facebooksida är ni varmt välkomna att uppleva roliga händelser i butiken och ta del av nyheter i sortimentet.

Story

På vår Facebooksida är ni varmt välkomna att uppleva roliga händelser i butiken och ta del av nyheter i sortimentet. Här kan du även delta i tävlingar, diskutera recept, ta del av mattips och låta dig inspireras av annat matnyttigt.

Vår policy för Facebook
Denna sida är Åkrahallens officiella sida på Facebook. Här svarar vi på frågor under vardagar mellan kl 8-16. Här kommer du även att hitta tips och råd, nyheter, erbjudanden med mera.

För din egen säkerhet uppmanar vi dig att inte lämna ut privata uppgifter så som personnummer, kontonummer eller andra känsliga uppgifter direkt på sidan. Vi kommer aldrig be dig lämna ut privata uppgifter här på Facebook. Kontakta oss istället på telefon.

Vi vill att dialogen ska vara så trevlig och konstruktiv som möjligt mellan oss, därför förhåller vi oss också efter ett antal regler. Vänligen respektera följande:

- Facebooks regler och svensk lag, särskilt personuppgiftslagen.
- Vi tillåter inte inlägg som är personangrepp eller rasistiska, sexistiska, nedvärderande eller på andra sätt olämpliga eller stötande.
- Vi tillåter inte inlägg som hänvisar till enskilda produkter eller har en kommersiell innebörd.
- Vi tillåter inte skräppost* eller för många upprepningar av ett och samma inlägg från samma avsändare.

Den som bryter mot reglerna kommer inte tillåtas att delta i konversation på Åkrahallens Facebooksida och kommer således blockeras och/ eller anmälas till Facebook.




Åkrahallen tar bara ansvar för inlägg eller kommentarer som görs av oss där vår profilbild är som avsändare. Inlägg och kommentarer från andra tar Åkrahallen inte ansvar för.

Om du gillar vår sida accepterar du att ta emot våra inlägg i ditt flöde. Du kan när som välja att dölja enskilda eller alla inlägg vi gör eller sluta gilla sidan.

Address: Berggatan 13, 73335 Sala
Phone: 022436860
City: Sala
Zip Code: 73335



related searches:
Reviews
Första gången jag ser thai varor hos ica och prisvärd med
Superbutiken, bästa mataffären inorra Europa. Rikligt med personal och rikligt utbud att välja av
Alltid ordning och fräscht bland frukt och grönt avdelningen .
Idiotisk parkering.. pantrum.. alltid fullt med folk och långa köer.. nej, handlar hellre någon annan stans
Mycket prisvärd , fräsch affär. Trevlig personal.
En fin affär med stort sortiment inte bara matvaror utan mycket annat oxå.
Bra livsmedelsaffär som inte ligger så långt ifrån centrum. Det mesta som man behöver finns där och de har ofta rabatter. De har också ett bra sortiment av varor. De öppnar tidigt och stänger sent, bra om man vill handla lite innan jobbet eller om man ska storhandla efter jobbet. PostNord finns vid ingången ifall man ska lämna eller hämta större paket. På samma ställe kan man köpa mellanmål som till exempel korvar.
Trevlig butik bra utbud och ligger lätt tillgängligt
Dyrt, dåligt påfyllt, trång parkering. Alltid tiggare eller organisationer utanför butiken, organisationerna flyger på en med deras budskap, kan jag inte få ta kontakt själv om jag vill höra budskapet?!
Ja jag upplevde platsen perfekt jag trivs som fisken i vattnet. Mkt bra personal som är så mycket medveten om, när jag kommer in i deras Ica Kvantum i åkrahallen. Mkt stora fria ytor som jag kan ju köra på. Med min minicrosser X1 4 weel. Rent och fräscht i hela affären. Snyggt i kring, och allt ligger som det ska. Och om det skulle vara ngt så är det bara att fråga personalen. Det finns varuskyltar i taket, då blir det lättare att hitta. Hit kommer vi att åka ofta till. Vi ses!!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details ICA Åkrahallen.

Sala grocery store

opening hours, reviews, map, satellite view. Sala location, how can i go. ICA Åkrahallen address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to ICA Åkrahallen. On this website you can share your comments and experiences about ICA Åkrahallen with other people.

to add ICA Åkrahallen map to your website;



Similar places near
SALA BÄSTA VAL SALA BÄSTA VAL 957 meter Stort utval av utländska livsmedel och liknande. Dock är det smutsigt inne, oorganise...
Silverstadens Delikatesser Silverstadens Delikatesser 1 km Har en bred bas utav delikatesser, här hittar du bl.a. Chark, ostar, sylt, te, kaffe ...
MyWay Natti SALA MyWay Natti SALA 1 km Mycket trevlig personal och bra sortiment av snacks, tobaksprodukter och annat liknan...
Coop Sala Coop Sala 1 km Bra butik lite kunder går snabbt att betala i kassan utan någon kö alls
Willys Willys 2 km Beställer mat på nätet och hämtar på väg hem från Uppsala....alltid klockrent packat....