facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Gislaved

ICA Kvantum Gislaved

About

Det här hittar du i butiken

Vår affärsidé är enkel, vi ska vara hela regionens bästa mataffär! Vi har ett mycket stort utbud av färskvaror som kött, chark

Address: Stinsgatan 2, 33222 Gislaved
Phone: 0371586600
City: Gislaved
Zip Code: 33222



related searches:
Reviews
Öppnar sent, stänger tidigt. Man väljer hellre leverans till annat ställe om det går. Står att förbutik har öppet till 19 men den stänger kl 18.
Så trevlig butik och trevlig personal. Rent och snyggt och bra fb erbjudander
Bra utbud och trevlig personal. Priserna har tyvärr ökat men det påverkar inte betyget.
Toppenbra affär & postombud Trevlig personal och bra service 5 st solar till er alla
Bra utbud, fräsch affär med kunnig trevlig personal.
Bra läge, hyggligt utbud men dyrt jmfr. med Willys.
Välordnad affär med mycket bra sortiment. Handlar inte här så ofta så man får leta runt lite. Men det är då man hittar dom där nya varorna.
Stor Ica där man hittar det mesta av mat, tidningar, hygien produkter m.m. Stort utbud av färdigmat som lunchlådor, sallader, mackor smörgåstårtor, och en mindre salladsbuffé finns bl.a. I förbutiken kan man köpa gott fika, och sitta i en mysig avdelning med stora fönster. Spel och postavdelning finns i egen kassa, utanför de vanliga kassorna. Apotek finns precis innanför dörrarna.
Bra utbud, trevlig och kunnig personal. Klart mycket bättre butik nu sen dom byggde om. Blir bara 4 stjärnor pga parkeringen där folk inte fattar hur man ska köra in/ut och för betal toa.
Det var la ok, folk kommer och går, pengar spenderas. Skulle säga att det är en bra affär, skulle gett den 6 stjärnor om jag kunde.
Comment on this business

to add ICA Kvantum Gislaved map to your website;