facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Hammarö

ICA Kvantum Hammarö

About

Nu har vi äntligen öppnat en riktig färskvarutbutik på Hammarö!

Address: Bivägen 11, 66341 Hammarö, Värmlands Län, Sweden
Phone: 054-7745100
City: Hammarö
Zip Code: 66341



related searches:
Similar places near
Stora Coop Hammarö Stora Coop Hammarö 157 meter Alltid lika trevligt att handla hos er fantastisk underbar personal bra service med a...
Reviews
Det dom är riktigt bra med den här butiken är att de har paketutdelning. Numera automatiserad så att man slipper stå i kö. Precis som instaboxen hos Coop dom ligger på andra sidan vägen.
Fräsch affär, men det förekommer fortfarande varor med passerat datum och personalen blir sur när man påpekar detta,vilket är oacceptabelt. Se upp. Synd eftersom jag annars gillar affären pga dess stora utbud. Tyvärr höjer man även priserna lite väl mycket, så pass att man inte hinner märka på hyllorna. Exempel 15-20kr höjning på ICAs egna pizzor. Är vi i Norge eller? Som tur är finns Coop på granntomten och ICA Maxi Bergvik finns även de. Så jag tar alltmer min business någon annanstans och tar bort ytterligare en stjärna för fulhöjningarna.
Fräsch butik å bästa personalen.
Fick idag 18 maj inse fakta att denna butik är för diskriminering av folkgrupper. Och lika så bryr de sig ju inte om att man ska vara skyddad mot Covid-19 då jag ville köpa 4 burkar Lohilo och skulle vara tvungen att ta av mig min mc- hjälm och de med munskydd skulle få dra ner det. Så nä. Tyvärr en butik som jag verkligen efter detta ifrågar sätter. Synd att jag inte tänkte handla mer än lite mat, mjölk, läsk och Lohilo för de fick bära tillbaka det själva i och med att jag lämnade allt.
Stort tack för att ni har förmågan att gå utanför ramarna ibland.. Ringde å avbokade min dotters nyårsmat nu. Hon har hastigt blivit dålig å behövde ställa in hela kalaset. Det var i senaste laget å jag ber tusen ggr. Om ursäkt. Men ambulansen fick hämta henne å det är väl antagligen covid. Stort tack än en gång.
Perfekt att handla innan och efter jobbet.
Personalen verkar besvärad om man frågar efter något, sura miner passar inte när man jobbar i butik
Stor mataffär med stort utbud. Bra priser på olika kampanjer. Fräscht och fint i butiken.
God grillad kyckling och sallad med potatis, mozarella och oliver från charken.
Dyrare än andra på flera varor. Fruktavdelningen var dåligt skött, massor av bananflugor överallt. Bra utbud av butikslagad mat, logisk ordning på varorna vilket gör det enkelt att handla. Som alla andra butiker vill man att kunderna ska använda självscanning och utcheckning, vilket ständigt krånglar då inte varor inte ligger inne i systemet eller något annat krånglar. Personalen i kassan ska sköta både den vanliga kassan och självscanningen. Vänlig och serviceinriktad personal.
Comment on this business

to add ICA Kvantum Hammarö map to your website;