facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Höganäs

ICA Kvantum Höganäs

About

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställa en fråga kring detta, vänligen läs mer på:
www.ica.se/dataskydd

Story

Hos oss handlar du den goda maten av hög kvalitet. Och med över 13 000 olika artiklar i sortimentet hoppas vi att du hittar allt du behöver.
Vi värnar om det lokala samarbetet och i de flesta av våra avdelningar hittar du produkter från leverantörer i Kullabygden och Skåne. Rättvisemärkt och ekologiskt är också självklart i vår butik.
Välkommen!

Address: Lexikonvägen 1, 26334 Höganäs
Phone: 042362260
City: Höganäs
Zip Code: 26334


Similar places near
Nya Sjöcrona livs Höganäs Nya Sjöcrona livs Höganäs 648 meter Bra priser, med trevlig personal. Och lite längre öppettider än övriga butiker.
Reviews
Välsorterat, miljövänligt 5- kronors matkassar, trevlig personal, fräscht, stora ytor och nära parkering. Vid jämförelser framstår sortimentet som stort och priserna som billiga. Snygg uppställning av varorna och lätt att hitta. Förser hela södra Höganäs med mat och är en riktigt, naturlig träffpunkt.
Fräscht, bra sortiment, stora valmöjligheter.
Ica är en bra affär där allt är lättillgängligt. Du kan lätt ta dig runt om du har rollator eller sitter i rullstol för det är stora öppna gångar. Ett minus är att du har nästan alltid dålig mottagning på mobilen där inne vilket är störande. Priserna är ok bemötandet är oftast bra där. Ett plus är att du har apoteket på samma plats. Det finns kundtoaletter, och det finns gott om parkeringar.
Trevlig personal bästa i Höganäs hoppas den nya chefen ser till att hyllorna är välfyllda med varor. så har det inte varit förut
Supertrevligt bemötande varje gång. Med en rejäl manuell kött- och fiskavdelning hade det blivit högsta betyg.
En fräsch Kvantumbutik, dock något dyrare än Maxi. Bra utbud av vegetariskt och allergikost. Förmodligen Höganäs trevligaste och mest hjälpsamma butikspersonal.
Denna butik har den senaste tiden smyghöjt priserna på ett antal varor vilket gör att jag som pensionär inte handlar så mycket som tidigare där. Även om vi som pensionärer får 5% rabatt en gång i veckan så uppväger det inte priser som exempelvis Lidl:s butik i Höganäs erbjuder.
Väl planerad affär med stort utbud. Inte minst frukt och grönsaks sidan är fräsch och frestande. Förhållandevis bra utbud när det gäller produkter för diabetiker om än alla affärer än ligger back på detta område så är Ica bäst i Höganäs.
Bra och trevlig personal Stort utbud och lättillgängligt
Der är en mycket bra butik. Det har i dagarna kommit en ny chef.
Comment on this business

to add ICA Kvantum Höganäs map to your website;