facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Lerum

ICA Kvantum Lerum

About

Vi har öppet när Du behöver handla - ta avfarten från E20 vid Hulanmotet. Vi har alternativen - Du väljer!

Story

Vår affärsidé!
Tack för att Du visar intresse för ICA Kvantum i Lerum! Vi har öppet när Du behöver handla - alla dagar mellan 6-23.
Vid Hulanmotet svänger Du enkelt av E20 och parkerar på någon av våra 300 fria parkeringsplatser. En av våra allra viktigaste hörnstenar är att vi vill ge Dig valfrihet, något som vi brukar sammanfatta i vår devis "Vi har alternativen - Du väljer." I vårt sortiment skall Du inom alla varuavsnitt kunna välja mellan enkel, normal eller hög kvalitet. Totalt har Du 20 000 olika artiklar att välja mellan.

Bara inom frukt och grönt kan Du välja mellan 350 olika sorters frukt och grönsaker. Till vår grönsaksavdelning anländer varje vecka tretton leveranser, och hela vårt varulager omsätts på lite drygt två dagar. Prata gärna kött med våra duktiga Styckmästare, som styckar framför kund varje dag. Våra kockar lagar färska måltider, som Du snabbt och enkelt kan värma till en maträtt - fullt i klass med vilken lunchrestaurang som helst. Vår personligt betjänade Mat och Delikatessdisk erbjuder ett sortiment som spänner sig från ost, charkuterier och färska måltider - till grillade läckerheter och smaksättare. I vårt Bageri stiger våra bagare upp varje morgon flera timmar före tuppen, för att kunna sälja pinfärska frallor och matbröd - lagom till Din frukost. I vårt Konditori tillverkar vi bakelser, semlor och tårtor - allt från grunden. Vi hoppas att vår affärsidé är något som tilltalar Dig - "Du kommer för priset, och stannar för kvaliteten och servicen!" Välkommen!

Hälsningar,
Owe Krook

Address: Hulans Torg, 44351 Lerum
Phone: 0302522700
City: Lerum
Zip Code: 44351


Similar places near
Lidl Lidl 2 km Bra priser och kvalité. Alltid kul med en avdelning som är prova mat produkter på til...
Tempo Tempo 2 km Matvaruaffär med stort sortiment. Mycket färsk frukt, samt laktosfria och glutenfria ...
Reviews
Jag gillar verkligen den här affären eftersom man kan hitta nästan allt och det är bra ordning, och de flesta av personalen är väldigt trevliga. Två gånger har de kontrollerat de varor jag själv skannat för att se till att jag inte stal något, men de har inte lagt tillbaka mina grejer i påsen igen! Jag förstår att de vill se till att kunder, särskilt de som inte ser svenska ut, inte stjäl något, men jag vill att mina varor, som jag lagt i påsen, ska återlämnas efter att de har kontrollerat att inget har blivit stulet! Trots det gillar jag verkligen den här butiken och kommer fortsätta handla där.
Alltså my lord vad organiserat och skickligt planerad denna butik är, här vill jag handla alla dagar i veckan. Det är lätt att hitta och man behöver inte fråga någon om hjälp om man inte hittar vad man söker, det är nästan som att allt är sorterat i bokstavsordning. Tack för att ni har gjort så man slipper att använda sig av karta och kompass för att hitta saker och ting, här skulle vem som helst kunna hitta enkelt.
Jag tycker butiken blivit dyrare på allt. Nu är det billigare att köpa lösgodis på bensinstationen än hulan. De har även tagit bort laddstationerna.
Stor fin affär med bra service. Fatet som vi beställt var så fint. Mycket fläskfilé och kyckling och mycket frukt och grönt. Utanför entrén har dom blommor .Bra Ica butik
Mycket bra välsorterad butik med trevlig personal.
Trevlig affär, rent och fräscht. Bra sortiment. Trevlig personal
Vem har kidnappat ica stig
Otroligt bra. Hamburgerian är dessutom grym!
Mycket trevlig och hjälpsam personal med stort ”kvantum” utbud med chark. Stor parkering och ganska luftig butik.
Trevlig butik att handla i med bra sortiment. Jag kan verkligen rekommendera deras smörgåstårtor. De är jättefina och jättegoda. Det var många på vårat studentfirande som frågade var vi köpt dem och tyckte de var godare än andra de ätit. Speciellt räktårtan gick åt.
Comment on this business

to add ICA Kvantum Lerum map to your website;