facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Signalen

ICA Kvantum Signalen

Story

"Vi gör Linköping godare"
ICA Signalen har närmare 30 000 kunder per vecka. Vi strävar efter att vara Linköpings bästa matbutik. Därför har vi valt att fokusera på nästan enbart mat – självklart med tonvikten på färska, miljömärkta och de vänliga varorna som är anpassade för allergiker.
Kvalitet och personlig service är det viktigaste för oss, vilket exempelvis personifieras i vår välkända manuella delikatessdisk som är mycket uppskattad. Vi jobbar dessutom så långt det går med lokala producenter och leverantörer. På så sätt bidrar vi till en bättre miljö då bland annat varutransporter blir kortare.
Vi skryter med att det finns få butiker som har ett så stort utbud som oss, vilket givetvis är någonting som krävs för att vi ska vara bäst i Linköping. Vi tycker att valmöjligheten är viktig för att Du ska hitta det Du söker.
Välkommen in till oss redan idag!
Sidan är uppbyggd och underhålls av Masteron. www.facebook.com/MasteronAB

Address: Ekholmens Centrum, 58011 Linköping
Phone: 013367000
City: Linköping
Zip Code: 58011


Similar places near
Netto Linköping Bronsåldersgatan Netto Linköping Bronsåldersgatan 1 km Alltid trevligt att handla. Bra priser. Min favoritbutik.
Siam Shop Linköping Siam Shop Linköping 5 km Bra sortiment och fina priser. Ett riktigt guldgriva för asiatiska köket
Asya Store Asya Store 5 km Hyfsat utbud. Otrevlig personal som är helt ointresserad av att hjälpa sina kunder.
Priso Hemköp Priso Hemköp 6 km Jag ger 5 stjärnor till Priso för deras köttdisk. Både det kött som är färdigpackad o...
Livsexpress.se Livsexpress.se 7 km Beställ livsmedel online, leverans inom en timme!
Reviews
Betyget dras ner då man konstant hittar artiklar som passerat bäst före datum. Det dras även ner av priserna. Mycket av sakerna de har går att få tag på i affären mittemot till oftast mycket bättre pris.
Trevlig Ica-butik. Bra köttdisk och fruktavdelning. Många kassor, både för självscanning och traditionella kassor. Butiken ligger i det populära Ekholmenscentrum.
Tack för en fantastisk catering buffe! Vackert serverat och mycket gott! Vi hämtade buffén den 4 mars 2023 Varmt tack ! Kristina och Leif
Har bara varit där en gång. Är från Norrköping
Löjliga priser. Varför skulle man någonsin handla här när Willys har samma varor för flera kr billigare. Enda bra är öppettiderna och bageriet. Utöver det så är denna butik ett skämt i hur man utnyttjar folk.
Skulle ordna grillafton i en förening. Jag visste att signalen har bra korvbröd så jag åkte dit. Det blev sista gången aldrig mer. Skulle ha en back lättöl men det fanns inte. Skulle ha 3dl mjölk till kaffet men en liter var billigare. Såg en skylt om fyra colazero så det la jag i vagnen men det visade sig vara den med socker. För övrigt är affären liten i förhållande till citygross. En trist upplevelse.
En dyrare Ica får man leta efter. De höjer priserna på allt och förväntar sig det ska gå obemärkt. Går inte skylla på världsläget. Några prishöjningar förstår jag men utifrån deras prissättning är det bara för att göra stora vinster. Finns andra Ica i Linköping som har mer humana priser.
En välförsedd mat affär med stort utbud av matvaror. Mycket med folk på fredag efter 16.00. Lungt gick snabbt att handla 1530-1600 Måndag 1 person före i kassakön.
Ok ställe men inte mer
Bra och stort. Trevlig personal och ett bra köttutbud.
Comment on this business

to add ICA Kvantum Signalen map to your website;