facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Tumba

ICA Kvantum Tumba

About

Vi är en riktig mataffär med engagerade medarbetare som inspirerar den matglade kunden

Story

Med undantag för:
Midsommarafton: 8-16:00
Julafton 8-14:00
Nyårsafton 8-16:00

Address: Tumba Torg 7, 14730 Tumba
Phone: 0853410530
City: Tumba
Zip Code: 14730



related searches: ica kvantum tumba post, ica tumba solbo, ica kvantum tumba erbjudande, ica supermarket tumba, ica kvantum tumba jobb, postombud tumba, ica kvantum tumba catering, lidl tumba
Reviews
Kvalite varor, kan göra flera fynder med mindre pengar. Nära tåg + bussstation.
Katastrof som vanligt när det gäller extrapriser. Morötter 1kg skulle kosta 10:- enligt aktuellt reklamblad. Bra skyltat men var bara 500gr. Ica sill 550gr fanns inte alls, frågade en stressad medarbetare som pekade vart det skulle finnas, sa att vi redan tittat där. Hon sa att då har den väl inte kommit. Men det fanns inte ens en hyllplats för den där…. Är lika varje gång det är bra priser på något. Detta var absolut sista gången vi besöker denna butik
Har blivit sämre sen nya p reglerna kom till gynnar inte centrum
Bisarrt underbemannad butik. Det kan vara två kassor öppna när fyra känts hyfsat. Personalen hinner inte med att tex flytta korgar från kassorna tillbaka till entrén. Man hör hur de pratar sinsemellan om att de får skjuta upp schemalagda raster.
Fantastiskt bra utbud av dagligvaror. Dessvärre har priserna gått upp så pass att man inte längre kan köpa allt i samma affär. Man får handla på Lidl och Willys också för att maximera kassan.
Stor butik med mycket innehåll. När man kommer in i butiken möts man av en riktigt stor avdelning med frukt och grönt i massor. Kvaliteten verkade helt ok. Det var tydliga skyltar om priset på t ex äpplen. I övrigt var det som en ordinär ICA Kvantum, det vill säga att det mesta man behöver finns här. Bröd i olika varianter hittar du också här. Prisnivåerna är väl som ICA är mest, varken billigt eller riktigt dyrt.
Mycket fint och brett sortiment men dom har blivit väldigt dyra : T o m Ica-butiker i stan är billigare. Varorna höjs ibland vecka för vecka.
Ofta fel pris när man kommer till kassan, får alltid kolla kvittot. Oftare fel än andra butiker. Står ett pris vid varan men när man betalar så är det priset förra veckan.
Lite rörigt just nu. Men blir nog bra när renoveringen är klar...
De gömmer rakhyvlarna som dessutom är ohemult dyra
Comment on this business

to add ICA Kvantum Tumba map to your website;