facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Kvantum Växjö

ICA Kvantum Växjö

About

Ica Kvantum Norremark är Växjös färskvarubutik som har allt du behöver för en lyckad måltid. Gå med här för erbjudanden, råd om matvaror och för att ge oss tips hur vi kan bli en ännu bättre butik!

Story

Våra manuella diskar har följande öppettider:
Fisk: mån-fre 9-19, lör 9-18
Kött: tors-fre 9-19, lör 9-18
Ost/deli: mån-fre 9-19, lör 9-18

Address: Norremarksvägen 3, 35245 Växjö
Phone: 0470745460
City: Växjö
Zip Code: 35245


Similar places near
ICA Supermarket Hovshaga ICA Supermarket Hovshaga 2 km Trevlig butik med bra sortiment. Vi kommer att handla ofta här framöver; eftersom vi ...
Hemköp Växjö Hemköp Växjö 3 km Stort utbud .lite dyrare men de funkar
Coop Söder Coop Söder 4 km Mysig liten butik med trevlig personal men har så klart inte allt man kanske behöver...
ICA Maxi Växjö ICA Maxi Växjö 4 km Jag har jobbat här då det hette KVANTUM. Jag har också handlat här sedan tidigt 80-ta...
Reviews
De har det mesta...fin sortering och fräscha varor. Det som drar ner är såklart priset på mycket men många gånger kan man faktiskt hitta billigare saker här än på Lidl.
En jättefin affär. Här finns allt. Det var trångt på parkeringen så vi fick ställa husbilen längre bort. Vi var bara på genomresa.
Mycket trevlig butik men priserna
Utmärkt välsorterad och vänlig livsmedelsbutik med "levande" kött/fisk, chark och ost.
Tusen tack för servic inom post. Min post hade nått slutdestination utan problem. Ha det så bra! MVH Rose Mary
Behändig plats. Lätt att parkera med husbil. För det mesta. Finns nära: Ica kvantum apotek o systembolag och Coop där det också finns uttagsautomat!! Något som verkar försvinna mer o mer!? Ica Norremark har plockat bort sin!? McDonalds finns också här och en del matställen men som dock inte är så väl skyltade. Gasolpåfyllnadsställe finns också i området.
Butiken i sig är bra, bra utbud! Men personalen medelålders kvinna i förköpet är under all kritik för hur man är serviceinriktad!! Det har gjort att jag vänt efter att ha uträttat mitt ärende i förköpet och INTE gått in och handlat, utan kört över till grannen Coop istället!! Upprepade gånger har jag blivit dåligt bemött av samma kvinna!
Finns allt man behöver här!
Fantastiskt utbud, inte minst den färskpressade apelsinjuicen, där kunden avgör hur mycket han/hon vill låta pressa. Fräscht och väl frontat överallt, en mönsterbutik!
En bra ica butik med kund i fokus. Och med en chark som har allt man kan önska
Comment on this business

to add ICA Kvantum Växjö map to your website;