facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Malmborgs Clemenstorget

ICA Malmborgs Clemenstorget

About

Vi finns i centrala Lund och vår butik ingår i ICA:s Kvantum-profil, vilket innebär att vi är en riktig matbutik!

Story

ICA Malmborgs Clemenstorget.
Stans bästa färskvarubutik där det alltid händer något extra!
Öppettider:
Alla dagar 7-23 (Måndag-Söndag)
Midsommarafton 7-18
Julafon 7-15
Nyårsafton 7-18
Vårt mål är att ha de allra nöjdaste kunderna. Därför är dina synpunkter viktiga för oss i vårt ständiga förbättringsarbete.

Address: Clemenstorget 5, 22221 Lund
Phone: 046150110
City: Lund
Zip Code: 22221



related searches: ICA Lund, ICA Malmborgs Tuna, ICA Malmborgs öppettider, ICA Malmborgs postombud, ICA Linero, ICA Maxi, ICA Mobilia, ICA Malmborgs Limhamn
Similar places near
Coop Mårtenstorget Coop Mårtenstorget 803 meter Har förståelse att det är butiken ligger centralt i Lund men är mycket förvåna att pr...
Coop Örnvägen Coop Örnvägen 1 km Utsökta zucchinis men bedrövlig personal kan inte ens putta kundvagnen åt mig. Men ko...
ICA Malmborgs Tuna ICA Malmborgs Tuna 2 km En mataffär är vad den är. Men när jag var där var det inte så mycket folk.
ICA Kvantum Mobilia Lund ICA Kvantum Mobilia Lund 2 km Utmärkt butik på alla tänkbara sätt!
Coop Coop 2 km Kan inte säga om de är billigast, men trevlig butik med bra sortiment.
ICA Supermarket Lund ICA Supermarket Lund 2 km Bäställde nyårsmenyn, vilket vi var mycket nöjda med. Supergott och väl tilltagna por...
Reviews
helt ok ICA, väldigt bra location och sena öppettider. det bästa är den ovanligt varierade bagerisektionen, finns pizzabullar och bakverk som inte finns på de flesta ICA. finns även bakelser gjorda av Mormors Bageri i Lund. finns delikatess/chark/ost/fisk-disk. växtbaserad mjölk. mycket glass. mycket frukt och grönt, ofta bra erbjudande på blåbär. trevligt ”café” i förbutiken med väl behövda sittplatser, även om det är trångt. jättegoda wraps gjorda i butiken speciellt kyckling cesar, mackor, bagels, sallader… finns till och med en sorbetglassmaskin! det dåliga är att det ofta luktar väldigt äckligt vid ingången till butiken, då där är en pantstation och många hemlösa som håller till där. även självscanningskassorna som ofta får problem och då kan man få vänta länge på assistans. de bemannade kassorna är få och har alltid väldigt lång kö. en mindre mejeriavdelning, många av avdelningarna är begränsad du sortimentet pga butikens storlek men omfånget är ändå stort.
En av de sämsta matbutikerna i centrala Lund. Det som är bra är att den ligger nära centralen. Har bitvis bra personal. Det dåliga, när man kommer in i butiken möts man av en öl / urin doft från pantmaskinen. Det är trångt. Dåligt sortiment. Dyrt. Snabb kassorna är krångliga man måste blippa kortet innan man har skannat varorna. Skulle inte rekommendera har inte haft en behaglig upplevelse på denna Ica butik.
Trevlig personal, bra utbud, men alltid trångt och extremt extremt dyrt. Enda anledningen till att man handlar här är för att det är långt till en vettig butik.
Det är galet vad mycket de har här som inte finns i andra centrumaffärer. Älskar stället Delikatessendiskerna har dessutom mycket gott.
Bra priser. Stort utbud. Lätt åtkomligt butik. Något trångt dock och upplevs därför som ganska rörig miljö. Ingen uppfattning om personalen!
Mycket trevlig o tillmötesgående personal. Rent fint. Bra utbud för egen del, och mycket bra öppettider.
Ligger bra i närheten av stationen men väldigt rörigt och trångt i gångarna men trevlig personal
En okej ica butik. Med stort urval av kött, fisk och nybakta bullar och kakor.
Lite lyxigare Ica-butik. Rekommenderas ej för storhandling. Går att hitta lite udda produkter här.
Hög prisprofil men bra öppettider och stort utbud av varor.
Comment on this business

to add ICA Malmborgs Clemenstorget map to your website;